FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vedējmātēm- laika plānošana kāzu dienai

p
pekainite 02.05.09. 17:51

Sveikas!
Pilnā sparā gatavojos mūsu jaunāpāra skaistākajai dienai. Mums dieniņa sanāk dikti pieblīvēta, gribas tik daudz ko skaistu paspēt, bet visam laika īsti nepietiks... Man jautājums- cik jūs laika plānojiet katram tiltam ar visām izdarībām un pārbaudījumiem? Mēs laika taupīšanas nolūkā nebrauksim pa tiltiem, bet iesim pa skaistu pils parku ( lai ietaupas laiks vismaz uz iekāpšanu un izkāpšanu no mašīnām), bet tāpat nav īsti skaidrības, cik vidēji katrai tai pieturai laiku ierēķināt ??? Protams, būs tādas, kurās mazāk uzdevumu, būs, kur vairāk, bet varbūt kāda no pieredzes var pateikt kkādu vidējo laiku :) No savām kāzām, protams, to nezinu, jo mēs jau laiku neskaitījām :)) tajā dienā tā bija citu cilvēciņu problēma ;)

13 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
e
es-saule 02.05.09. 20:32 | Kāzu datums: 26.07.2008

Vienīgais ieteikums- pārāk nenogurdiniet jauno pāri. Gadās, ka vedēji ir tik aizrāvušies ar dažādu pasākumu un pārbaudijumu rīkošanu jaunajam pārim, ka pat nepamana-tie vairs nesagādā prieku, bet ir par apgrūtinājumu.
Kā ne kā pēc garās dienas vēl jāseko kāzu naktij, ja nu nepietiek spēka ;) :D

p
pomerancu 02.05.09. 23:08 | Kāzu datums: 19.07.2008

es arī tāpat domāju. un no sirds apbriinoju visas līgavas, kuras spēj no 6 rītā pucēties, visu dienu staigāt pa tiltiem, pļavām un laukiem, nakti nodancot un vēl pietaupīt spēkus mīlas priekiem.. manuprāt, tas ir nedaudz pārcilvēcīgi, tāpēc savus vedamos daudz nemocīsim ar atrakcijām - galvenais atvēlēt pietiekami daudz laika skaistai fotosesijai, tas gan. domaaju - kaadu pusstundu noteikti, ja ne vēl vairāk.

p
pekainite 02.05.09. 23:35

Es kā līgaviņa to visu iztureju un man patika, arī nākamās dienas tusiņu līdz 2iem naktī mierīgi, bet ne par to stāsts :)

Mūsu jaunajam pārim, pirmkārt, nebūs pucēšanās no 6iem rītā, otrkārt, neko ļoti daudz viņiem darīt neliksim, bet tāpat pa 5h, kas ieplānotas starp baznīcu un laiku, kad mēs ierodamies viesu namā, jāpagūst diezgan daudz kaut vai ceļš kopā būs noteikti ~1h 20min, fotosesijai rēķinu vismaz stundu, valsis pilī, šampanieša dzeršana utt. Jebkurā gadījumā viss ir kārtīgi pārdomāts, nomocīt nevienu netaisos :D un varbūt kāda var atbildēt uz manu jautājumu :)

S
Staņulāne 03.05.09. 07:29

Mana diena vēl tikai būs, bet es domāju, ka man patiktu visādas izdarības un atrakcijas, lai ir ko atcerēties :)
Mēs fotosesijai domājam kādu stundu (tas ir arī laiks cik pati fotogrāfe ieteica, lai varētu nesteidzoties safotogrāfēt)

sinduciitis 03.05.09. 08:38

Man arī patika visas tās izdarības,galvenais lai viņas izdomātas interesantas,ne tādas,kas jau visiem zināmas :) Ja nav nekas ilgs paredzēts,tad uz viena tilta var rēķināt kādas 15 min :) Bet tik smalki jau nekad visu nesanāk aprēķināt un tas arī nav vajadzīgs :) Mūsu kāzās mēs ar vedējiem izbraukumā bijām paredzējuši 5 stundas un gala rezultātā vēl visu nepaguvām,kas bija saplānots un mums noteikti tas nebija nogurdinoši,jo bija tik daudz nedzirdētu pārsteigumu un fotosesiju :) Laiks paskrēja nemanot.Arī vēlāk kopā ar visiem viesiem lustējāmies līdz 6 rītā,jo bija tik jautri un labi,ka miegs nebija prātā un nogurums ne tik :)

sinduciitis 03.05.09. 08:41

Tas jau vairāk atkarīgs no tā,ks iecerēts.Ja uz tilta bijām kādas min.15,tad ar laivām braucām vizmaz kādas 40 min :) Arī jūriņā un uz mola pavadījām gandrīz stundu,jo tur tās neaizmirstamās fotosesijas :) Tā kā tas jau jāskatās no tā,ko kur esi plānojusi darīt un galvenais neiespringt ar laika skaitīšanu un izbaudīt to dienu kā skaistus svētkus arī vedējiem :)

p
pekainite 03.05.09. 22:16

Nju paldies, es tā arī biju domājusi vidēji ~15min. uz katru :) Es jau ne tā ļoti precīzi pa minūtei skaitu, bet tomēr kkas jau jāzina ar ko rēķināties :)

s
smaidosa 04.05.09. 09:00 | Kāzu datums: 18.07.2009

uh tīii, kas te visiem par plāniem... mēs sākotnēji domājām starp ceremonijas sākumu un laiku, ka jāierodas viesu namā likt ne vairāk kā trīs ar pus stundas, bet palasot šos komentārus, sāk šķist, ka esam ļooooooooooooti pieticīgi :)))

Beatriss 04.05.09. 11:17 | Kāzu datums: 13.07.2013

Uz katru tiltu apm 15-20min+10-15 min iekāpšanai un izkāpšanai

i
inii 25.06.09. 17:07 | Kāzu datums: 24.08.2008

Mēs septiņus tiltus pārvarējām aptuveni 1,5h tas viss kopā ar braušanu (kopā kādi 40km)

Beatriss 25.06.09. 17:12 | Kāzu datums: 13.07.2013

Mums arī būtu sanācis ātrāk tas viss, bet redz kā neparedzēti apstākļi un laiks, ko bijām paredzējuši tiltiem ar rezervi, aizgāja uz neparedzēto stāvēšanu:) Un tāpat bijām galā laikā;)

i
inii 25.06.09. 17:13 | Kāzu datums: 24.08.2008

Mūsu kaazu diena sākās 11,00 ar izpirkšanu(Iecava), 12,00 ceremonija(Mārupe), 15,00, Lielvārdes muzejs, 20,00 pie galdiem(Iecava). Bet nemaz nelikaas tik gara. Nākamās dienas vakarā gan jutāmies noguruši un nogulējām 14 h no vietas :D
Nākamo nedēļu pēc kāzām vienkārši lidoju no laimes, par to cik burvīgi viss iznāca.

z
zanīte 26.06.09. 10:35

Man ir ieplānots uz fotogrāfēšanos 1 stunda, ar viesiem, bez viesiem, viesiem pašiem parciņā. tad ir ieplānots pusstunda tiltam, kur jāpaspēj sadarīt visas 7 lietas uz viena tilta, rezervi nerēķinu. Pārbraucieni iet pēc pulksteņa, jo to ceļu jau esam izbraukuši ar ātrumu 80 km/h, ja vajadzēs, iespiedīs gāzi grīdā :) Tad ir pasākums ar viesiem untumos, programma uz 1,5-2 stundām, rēķinu, ka mēs ar jauno pāri brauksim prom pēc 1,5 stundas, pusstunda paliek, lai viesi savācas un aizbrauc uz viesu namu, mēs pa to laiku kaut kur atpūtīsimies, mums būs apmēram 40 minūtes rezerve, lai jaunie attopas. Sagaidīšanai līdz gladm man ir plānota viena stunda, ir noteikts laiks, cikos jābūt pie galda, ja kaut ko nepaspēsim, tad nepaspēsim. Lielas pieredzes nav, nekad neko nevar zināt, tāpēc ceru, ka būsim elastīgi. :)