Kāzu plānošana
Vedējiem
Atrakcijas Lielvārdes muzejā
Meitenes, vai kādai ir bijusi pieredze ar atrakcijām Lielvārdes muzejā, ko vada muzeja darbinieces? Vai ir jautri un kāds iespaids?
Es vienās kāzās tur biju. Bija ļooooti tautiski, protams. Viesus uzveda augšā apsēdināja, jaunos nostādija viņiem priekšā un apdziedāja skaitot tautas dziesmas. Dažas bija tādas, ka man uz raudienu nāca - aizkustinoši. Tad bija jāiet vienā vai divās rotāļās. Tad viņi jaunos kaut kur aizveda uz mirkli. Nu tā. Nebija pārāg gari vai nogurdinoši. Bet tas ir - kā kuram patīk. Pieļauju, ka citiem tautas dziesmas un tautiskas izdarības var nepatikt. Otrkārt - repertuāru viņi pārāk nemaina...
Bildēs - tā viena, ar baru ir no rotaļas. Bet tā, kur viņi stāv glīti - tā nu viņi tur nostāvēja savas 20min, kamēr jaunos apdziedāja :) mēs visi sēdējām un ūz viņiem skatījāmies ;)
nabaga jaunie...visi sēž,bet šiem jāstāv kājās...
Mums arii bija Lielvārdes A.Pumpura muzejā ekskursija. Viesi bija sajuusmā, it sevišķi vecāka gada gājuma ļaudis. Man kā līgavai nemaz nelikās gara tā stāvēšana priekšā :)
Bet varu pateikt , ka tur tuvumā ir pilsdrupas uz kurām mēs diemžēl neaizgājām , jo nezinājām :(