FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Atrakcijas Lielvārdes muzejā

B
Bora 16.06.09. 10:30 | Kāzu datums: 11.07.2009

Meitenes, vai kādai ir bijusi pieredze ar atrakcijām Lielvārdes muzejā, ko vada muzeja darbinieces? Vai ir jautri un kāds iespaids?

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
kaamitis 16.06.09. 10:48 | Kāzu datums: 07.08.2009

Es vienās kāzās tur biju. Bija ļooooti tautiski, protams. Viesus uzveda augšā apsēdināja, jaunos nostādija viņiem priekšā un apdziedāja skaitot tautas dziesmas. Dažas bija tādas, ka man uz raudienu nāca - aizkustinoši. Tad bija jāiet vienā vai divās rotāļās. Tad viņi jaunos kaut kur aizveda uz mirkli. Nu tā. Nebija pārāg gari vai nogurdinoši. Bet tas ir - kā kuram patīk. Pieļauju, ka citiem tautas dziesmas un tautiskas izdarības var nepatikt. Otrkārt - repertuāru viņi pārāk nemaina...

kaamitis 16.06.09. 10:50 | Kāzu datums: 07.08.2009

Bildēs - tā viena, ar baru ir no rotaļas. Bet tā, kur viņi stāv glīti - tā nu viņi tur nostāvēja savas 20min, kamēr jaunos apdziedāja :) mēs visi sēdējām un ūz viņiem skatījāmies ;)

s
smaidosa 16.06.09. 10:51 | Kāzu datums: 18.07.2009

nabaga jaunie...visi sēž,bet šiem jāstāv kājās...

i
inii 25.06.09. 16:56 | Kāzu datums: 24.08.2008

Mums arii bija Lielvārdes A.Pumpura muzejā ekskursija. Viesi bija sajuusmā, it sevišķi vecāka gada gājuma ļaudis. Man kā līgavai nemaz nelikās gara tā stāvēšana priekšā :)

Bet varu pateikt , ka tur tuvumā ir pilsdrupas uz kurām mēs diemžēl neaizgājām , jo nezinājām :(