Kāzu plānošana
Vedējiem
Mums jauns pienākums - vedēji
Sveikas meitenes! No mūsu skaistās kāzu dienas nu jau kāds laiciņš pagājis un tā nu ir pienākusi diena, kad man jāatgriežas šajā forumā tik ar savādāku statusu - vedējmāte!
Tā, kā šis pienākums mums ar vīru pirmais tāds mūža, tad gribētos parunāties ar gudrākiem cilvēkiem, kas jau vismaz vienreiz būtu bijuši šajā skaistajā amatā! :)
Sveika! :) Mums gan ir sanācis pavisam otrādi, mēnesi pirms savām kāzām esam vedēji citam pārim! :) tāpēc liela gatavošanās sanāk 2 kāzām! :) pirms tam vedēji bijām pavisam mazās kāzās, pat ne vedēji, bet liecinieki! :)) tāpēc tas priekšstats nedaudz ir! :) Varam apmainīties ar privātiem e-pastiem un apmainīties ar idejām!mūsu vedamajam pārim būs arī kāzu vadītāja, kas ļoti labas idejas dod un palīdz mums pašiem, tāpēc ir nedaudz vieglāk! :) kā kāzu vadītāja teica, ka jaunā pāra dienā vedēēji ir paši svarīgākie jaunā pāra atbalsta pleci, tāpēc visam jānorit labi! :) vai Jūsu vedamie baznīcā precas vai zaksā?:)
Ui, tev gan sanāk saspringts laiks! Jāgatavojas savām kāzām un vēl vedēju pienākumi!
Ieskaties šeit, varbūt noder! http://www.sievietespasaule.lv/padomi_gatavosanas_kazam un http://taisamsvetkus.blogspot.com/
prieks, ka atkal kļuvusi aktuāla vedēju tēma :) man šogad divas kāzas priekšā. stingri esmu apņēmusies organizēt tās dažādi, lai katras no tām sanāktu pēc iespējas labākas un individuālākas - visos katram pārim raksturīgajos sīkumos.
abās kāzās ceremonija būs baznīcā, tad nu jāsadomā mazais ceļojums un atrakcijas kāzu vietās. labprāt iesaistīšos pieredzes apmaiņā un padalīšos ar idejām :)
Nu tad tā, vakar pārrunājām ar saviem vedamajiem sākuma jautājums, man vismaz pamazām sāk veidoties priekšstats par kāzu dienas norisi.... Jau dažas idejas radās! :)
Mūsu vedamie izdomājuši, ka nevēlas izpirkšanu, bet skaistu satikšanos pirms ceremonijas, varbūt varat padalīties ar kādām idejām, kā to noorganizēt! :)
Varbūt viņiem ir kāda randiņu vieta?
Es takā jautāju un teica, ka būtu forši vietā kur pirmo reizi skūpstījušies!
Nu re, vieta jau ir, darbība arī. Tagad tik jāizpušķo. Grūti tagad ko pateikt, ja nezini ne pašus cilvēkus, ne vietu. Piemēram, tagad var dabūt mantiņas, kas apskāvušies vai bučojas. Viena puse ir pie līgavaiņa, otra pie līgavas. Noteiktā laikā viņiem jāsavieno mantiņa.
ja jau par bučošanos ir tēma, tad var būt kāds uzdevums ar franču skūpstiem, ekskimosu bučām utml... :)
Mums bija vienas kāzas kur jaunais pāris vēlējās satikties kaut kur mīļi .kur maz cilvēku un romantika.Tā kā viņi abi ir dejotāji izdomājām satikties Kandavas ozolājos ,estrādē.Vispirms atvedām līgaviņu ,pēc tam atbrauca līgavainis .Pavisam nedaudz jautājumus viņam uzdeva līgavas vecāki.Tad laidām līgavaini pie līgaviņas kura stāvēja noslēpusies.Kad abi satikās ieslēdzām dziesmu kas abiem mīļa un viņi padejoja.Tad cienājāmies ar pīrādziņiem un šampanieša glāzi un braucām uz baznīcu.Varbūt nedaudz noderēja.
rutuxs - jā vieta ir, bet trakākais ir tas, ka tā vieta ir gandrīz pašā pilsētas centrā... :)
ingreta, mellene - jā paldies par idejām, kaut kā apspēlēsim jūsu pieredzi... :)
Sveikas. Mūsu vedamie plāno savu laimīgo dienu viesu namā Mežkalni. Tāpēc man tāds jautājums, varbūt zinat pa ceļam uz turieni ir kāda interesanta vieta, lai būtu labs viņu mazais ceļojums?? Pa ceļam sanāk Ķekava, Baldone!:)
Sveikas,
Mums ar vīriņu arī ir jābūt par vedējiem mūsu draugu kāzās, bet bail visu salaist sabojāt, jo šo pienākumu esam uzņēmušies pildīt pirmo reizīti!!!