Kāzu plānošana
Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem
Pastaiga pa Turaidu
Sveikas, meitenes!
Kāzu dienā, pēc salaulāšanas gribam aizbraukt ar viesiem uz Siguldu, pastaigāt pa Turaidu. Domājam, ka tas būs interesanti gan mums, gan viesiem, jo ne visi mūsu radinieki, tie, kuri dzīvo Tukumā, Talsos ir bijuši Siguldā.
Jautājums ir tāds, kā to visu organizēt, esmu lasījusi, ka Turaidā ir jāpiesaka gidu.. vai gids ir obligāts vai nu arī var iztikt bez viņa..
Iesakiet, lūdzu! Īpaši pateicīga būšu par atsauksmēm par Turaidu.
Paldies!
http://www.precos.lv/forum/?bid=451298&pid=415330
mana pieredze par Turaidu....
neņem gidu, labāk pastaigājiet tāpat.
Turaida ir skaista, Dainu kalns, torņi... Baznīca gan vairāk ir ciet nekā vaļā, drīzāk tad sarunājiet kalēju Andri un ieeju audēju darbnīcās (īpaši noderēs, ja nobojājies laiks)
Kalēja telefons ir www.turaida-muzejs.lv pie foruma laikam.
Blakus vēl ir staļļi, kas specializējas jauno vizināšanā pajūgā. Protams, ka arī fotogrāfēšanās sanāks jauka Turaidā.
Rēķinies tikai, ka viss ir pa maksu, arī stāvvietas auto, ieeja teritorijā un tornī.
Paldiesiņ Tev, Africa par ieteikumu!!:))
lūdzu, kā nekā turpat blakus Turaidai Siguldā dzīvoju
vēl tur netālu ir iespēja palidot ar lidmašīnu vasarā, ja kas:)
Man arī kādreiz bija sapnis nopirkt nelielu mājiņu Siguldā un pavadīt tur savu dzīvi! :))
Informāciju par lidmašīnu noteikti ņemšu vērā:))
vienīgais virs Siguldas ir daudz gaisa bedres:)
Skaidrs :)) Bet vienalga būs jāpamēģina, ka saka "vilku baidīties - uz mežu neiet":)
Africai taisnība, gids Turaidā pavisam nav vajadzīgs. Tā kā lai jūsu vedēji tur laicīgi aizbrauc un izpēta paši, ko var izdarīt, citādi jums pašiem vēlāk nebūs interesanti.:) Protams, apspriesties ar viņiem varat, ko varētu, ko gribētu utt.
Jā, es domāju ka tā arī darīsim..:) Tapat jau stresiņš paradijies no gatavošanas kāzām, negribās vēl liekus uztraukumus par Turaidu, būs gide - nebūs?
Paldies Jums meitenes!!:))
Sveika!!:))
Man arī ļoti patik Siguldā! Man liekas ka ta ir mīlestības pilsēta. Un tieši tāpēc gribas tur aizbraukt sava kāzu dienā, nolikt puķes pie Turaidas Rozes, pastaigāties pa Dainu kalniem un ābolu darziem!:)))
Man prieks ka tev patik Sigulda.Es nevaru iedomaties, ka varetu dzivot kur citur.Man sii pilseta ir loti mila.
Lai tev veicas!!!!
:)
Paldies, Tev!!:)) Lai Tev arī veicas!
Mes ar kāzu dienā brauksim uz Siguldu,jo mans puisis nāk no šīs skaistās vietiņas...ieplānota ir Turaida un Siguldas tilts:)pēc tam dodamies uz Tukuma pusi...zinu,ka ļoti liels attālums,bet mums ceremonija sākas 11.00.,tā ka,domāju,ka būs ok.
Vai kaada ir dzirdeejusi par Lielvārdes, (ja nemaldos A.Pumpura )muzeju? Dzirdēju ka esot kaut kas liidziigs kaa Turaidā. Protams ne tik plašs. Bet arī paredzēts priekš jaunlalātajiem pasākums.
Es, tur biju pirms dažiem gadiem, tur ptiešām ir skaisti un interesanti. Pagajušo gadu vienai draudzenei tur bija noorganizēts kāzu pasākums. Pati nebiju, bet māsa stāstija, teica ka bija ļoti jauki!:) Ja velies, varu uzzināt vairāk!
Sveiki!
Esmu arī bījusi Turaidā gan atpūsties, gan kāzās. Varu teikt tikai to labāko, vieta vienkārši fantastiska. Manas radinieces kāzas vadīja ļoti lieliska gide, ja nemaldos vārdā Baiba. Pasākums bija ļoti jauks. Domāju, ka pastaiga gida pavadībā pa Turaidu ir daudz jaukāka un interesantāka arī priekš pašiem.
Sveiki!
Mums kazas viena diena un mes ari brauksim uz Turaidu :) Gidu gan nepiesakam, bet kaleja pakalpojumus norezervejam. Vel uzzinajam, ka ja gribesim pastaigu kopa ar viesiem, par katru cilveku jamaksa 0,80 Ls par ieieju, bet mums un vedejiem bezmaksas.
Jūs kalēju rezervējāt pa telefonu zvanot, vai braucot uz vietas tur bez zvanīšanas?
Aizbraucam uz turieni, bet vinjam izradijas bija brivdiena, tad dabujam numuru un zvanijam
ok, paldies :)