Kāzu plānošana
Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem
Fofo sesijai Talsu rajonā?
Vai meitenes nevar ieteikt kādu skaistu vietiņu Talsu rajonā, kur varētu kāzu dienā pafočēties?
Neesmu gan meitene, bet no vienas rudenīgas fotosalidojuma dienas man palicis atmiņā, ka šī pilsēta no vienas vietas "pilna" ar skaistiem, romantiskiem, gleznainiem stūrīšiem. Vienīgi cilvēki šad tad staigā...
Burvīga vieta ir Talsu ezera apkārtne! Pati savās kāzās taisīju tur bildes sanāca vienkārši burvīgas!
Nepārzinu pārāk labi Talsu apkārtni, jo esmu tur tikai tikko ieprecējusies :) Bet man jau šķiet, ka vecpilsētas ieliņas un tie parki pie Sauleskalna un ezera ir fantastiski! :)
Paldies par padomiem :) Pie ezera noteikti bildēsimies jo tur arī atrodas dzimtsarakstu nodaļa.
Ja gribi Talsu rajonā - virzienā uz Šķēdi pie Mācītājmuižas. Tur ir Amendas kaps, kā arī Luterāņu draudzes parks - rudenī ir skaisti, bet vasarā arīdzan, tur ir arī ezeriņš. Vēl var azdoties uz gājēju celiņu, kas iet zem Kuperu kapličas Talsos - tur ir skaisti akmensdārzi, kā arī labs skats uz Vilkmuižas ezeru.
To vietu uz Šķedes pusi es zinu, sen tur nav būts, būs jāaizbrauc paskatīties pirms kāzām.
Pirm pāris gadiem tur bija fantastiski skaisti,bet pagājušo vasaru kad braucu pie draudzenes tur izskatījās diezgan aizaudzis un nesakopts. Un arī staigāt pa parku neļāva:( Šovasar neesmu bijusi....Varbūt ir atkal sakopts....
pie usmas ezera esot loti skaista atputas baaze kuraa var pafotografeties un arii riikot svinibas