FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem

Doles salas muzejs

f
feebee 10.03.09. 09:12

Sveikas meitenes, varbūt kāda var pastāstīt par Doles salas Daugavas muzeju?
Kādas atrakcijas tur tiek vadītas? Vai viesiem patika?

11 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
d
dinane 30.08.09. 21:49 | Kāzu datums: 29.08.2009

Gan man, gan viesiem ļoti patika. Varbūt tas tiešam ir takarīgs no darbnieces, mūsu gadījuma tā bija Aneta - tikai tas labākas atsauksmes

f
feebee 25.05.09. 13:47

Ko īsti Jūs darījāt , kā līgava un līgavainis, un ko darīja viesi?

f
feebee 25.05.09. 13:47

Ko īsti Jūs darījāt , kā līgava un līgavainis, un ko darīja viesi?

Z
Zjanis 10.03.09. 16:28 | Kāzu datums: 26.07.2008

Mums laikam muzejā bija kaut kur ap 65 cilvēkiem. Nezinu vai tas Jūsu gadījumā ir daudz vai maz! Bet mūsu gadījumā vietas pietika visiem.... :)

d
doks 10.03.09. 13:54

Zjani, Jums daudz viesi bija?Mums planojas daudz viesu,lidz ar to satraucos,vai nebuspagruti,ka viss tas lielais bars tur muzeja..tapat jau jarekinas ka kads nebrauks..

Z
Zjanis 10.03.09. 13:26 | Kāzu datums: 26.07.2008

Mums vedēji bij noorganizējuši programmu šajā muzejā, kopā ar visiem viesiem. Man patika, un viesi ar bija apmierināti :) Man liekas, ka bija jau šāda diskusija, kur es biju pievienojusi bildes no šī muzeja, kas un kā tur bija. Par darbinieku nevienu sliktu vārdu nevarēju pateikt!

S
Staņulāne 10.03.09. 12:37

Man liekas, ka muzeja darbinieki. Tikai vedējiem vajadzētu pirmstam sazvanīt muzeju unn noskaidrot, kas līdzi jāņem. Es zinu, ka tam haunajam pārim vajadzēja mazus puķupušķīšuš ņemt līdzi

C
CandyBomber 10.03.09. 12:12 | Kāzu datums: 03.10.2009

Piekrītu Staņulānei. Varbūt vnk nebijām trāpījušies uz īstajiem darbiniekiem. Bet kopumā tur ir ĻOTI skaisti..

d
doks 10.03.09. 11:37

Tas izdaribas riko muzeja darbinieki vai vedeji?

S
Staņulāne 10.03.09. 11:07

Mēs bijā pagājušo gadu vienās kāzās, kur pasākums bija šajā muzejā. Man kā viesim ļoti patika :))
Visāds izdarības bija, jaunie pēc tam ar kuģīti brauca pa Daugavu. Man liekas, ka svarīgi ir kāda tev tā muzeja darbinieci ir, kas vada to pasākumu.

C
CandyBomber 10.03.09. 10:48 | Kāzu datums: 03.10.2009

Kad mēs tur bijām vienās kāzās, tad nekādu īpašu atrakciju tur nebija. Bija pasūtīts namiņš un galdiņš ārā (pīrādziņiem un šampim). Kad atbraucām - pateica mājiņas nosaukumu (un ejiet staigājiet, meklējiet) :( Kamēr atradām īsto, tikmēr citi kāzinieki jau bija ieņēmuši mūsu vietu. Darbinieki dikti neapmierināti uzklāja galdiņu (pie namiņa loga, kur iekšā tie citi kāzinieki, kas bija ieperinājušies mūsu sarunātajā vietā). Tas baigi sabojāja noskaņojumu (īpaši jaunajam pārim)!