FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem

Durbes pils - pastaiga un fotografēšanās

Noelle 13.03.09. 16:12 | Kāzu datums: 19.07.2014

Sveiki!
Varbūt kādam ir informācija, kāda kārtība ir Durbes pilī (Tukumā) - vai ir iespējams vienkārši tāpat tur piestāt, izstaigāt apkārtni, safotografēties...
Lasīju, ka pilī beidzot ir pavisam pabeigta restaurācija un šī pils kareiz ietilpst mūsu "mazā ceļojuma" maršrutā. varētu sanākt skaistas bildes, bet gribētu zināt, vai tur nav kā Rundālē - pirms ieejas pils teritorijā (ne pašā pilī) ir jāmaksā ieeja...

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
i
ingreta 13.03.09. 18:16 | Kāzu datums: 20.02.2016

Pils parkā variet iet un staigāt kad vien vēlaties,par to nav jāmaksā.Bet lai ieietu pilī iekšā un fotogrāfētos gan būs jāmaksā.To gan nezinu cik konkrēti bet zinu ka tas par maksu.Skaistākas bildes no parka pastaigas var dabūt Jaunmoku pilī,tur tāpat staigājot pa lauku var droši fotogrāfēties nekas nav jāmaksā,ja et iekšā tad gan jāmaksā.Bet konkrētas summas tev varēs pateikt piezvanot uz konkrēto pili.
Ja interesē varu nosūtīt bildes gan no Jaunmoku pils gan no Durbes pils ieskatam.

J
Josefiin 14.05.14. 22:50 | Kāzu datums: 18.07.2014

čau Noelle, mums arī ir šis posms aktuāls ...un nevaru izvēlēties ko darīt.
zvanīju uz Durbes pili un tur tiek viņiem piedāvāta jauno ekskursija pa pili vai arī tikai fotogrāfēšanās pils telpās, mēs brauksim no Rīgas un Remti un vēlamies pusceļā atpūtināt kājas un uzkost :) Man teica, ka pils otrā pusē uz trepēm tad var tādu nelielu piknika vietu uztaisīt un tad man vēl doma ir pieaicināt no Jaunpils loka šāvējus un kalēju (viņiem programma ir uz 40 min)... mazliet tālāk parkā ir tāda smuka balta nojumīte ... varbūt arī tur var uztaisīt šo to...
te video, kur var paskatīties: https://www.youtube.com/watch?v=Qg-QeM-U86c
Jaunmoku pils mūsu dienā (18 jūlijā) uz visu dienu ir jau aizņemts- slēgtais pasākums... bet tur ja grib rezervēt nojumīti vai kādu citu stūrīti parkā bija jāmaksā diezgan.... (lai vnk. nesanāk, ka vēl 3 citas kāzu grupas tajā pašā dienā/ laikā)...

J
Josefiin 14.05.14. 22:52 | Kāzu datums: 18.07.2014

Jāmaksā tikai ja iet pilī, tā mani informēja pils darbiniece Marija : 26847356

J
Josefiin 14.05.14. 23:38 | Kāzu datums: 18.07.2014

nupat tik pamaniju ka ljooti veca diskusija :))
varbut kadam ir nesenas atsauksmes par so vietu?

Noelle 15.05.14. 08:27 | Kāzu datums: 19.07.2014

Josefiin, pats smieklīgākais, ka pati pat neatcerējos, ka esmu taisījusi šādu diskusiju :) Jā, tas bija seeeen :)