Kāzu plānošana
Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem
Skaista, romantiska vieta Limbažu rajonā - iesakiet!
Ne visai labi pārzinu to pusi, tapēc varbūt kāds zinātājs varēs man ietekt skaistu vietu Limbažu rajonā, kur aizvest jauno pāri mazajā ceļojumā starp ceremoniju Bīriņu pilī un viesu namu Skultē. Meklēju kādu romantisku dabas nostūri, bez cilvēkiem, vietu, kur jaunajam pārim atvilkt elpu no visa lielā kāzu jampadrača un vienkārši baudīt vienam otru un jauniegūto statusu. Tas tādēļ, ka līgavas vēlme bija mazas, klusas kāzas, taču respektējot līgavaiņa sapni par krāšņu pasākumu, kāzas tomēr būs gruntīgas ar daudz viesiem, un tad nu man tajās 3-4 stundās ir jāuzbur tā netveramā miera un romantikas noskaņa, lai arī līgaviņai tiktu piepildīts viņas sapnis, kaut krietni ierobežotā laika sprīdī :)
Rokoties pa internetu, esmu uzgājusi Lēdurgas dendroloģisko parku, iedomājos, varbūt to romantisko pikniku uzrīkot šajā vietā? Vai kāda tur gadījumā nav bijusi? Kā tur ir?
Mums tur bija gan pilnā programma, gan pēc tam pikniks ar šampi un uzkodām. Domāju, ka pilnīgi noteikti vari to vietu iekļaut savā dienas kārtībā. Mēs bijām ļoti apmierināti. I ar zirdziņu pavizinās.
Tagad, kad kāzas jau aiz muguras, no visas sirds varu rekomendēt jau minēto parku. Mēs gan viņu piedāvāto programmu neizmantojām, jo jaunais pāris negribēja etnogrāfiska vai tautiska rakstura aktivitātes, taču sarunājām vietu pie dīķīša, kur uzsliet tentu un uzklāt svinīgu galdiņu jaunlaulātajiem. Parka saimnieks bija ļoti laipns un atsaucīgs, naudiņu paņēma tiešām simbolisku, kā arī operatīvi uzvārīja tēju uz ugunskura, kad sapratām, ka vienkārši pārsalsim vēsajā un lietainajā laikā.