Kāzu plānošana
Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem
Kāzu izbraukums ar visiem viesiem
Lūdzu 50 km rādiusā ap Olaini - Ķekavu piedāvāt vietas ar interesantām izdarībām... bet - tur, kur drīkst ar visiem viesiem - 45 cilvēkiem.
Turaidā - tikai 30 cilvēkiem,
Rundāles pilī - ? Tur tikai eksursija un deja? vai bija vēl kas?
Kāda pieredze... cenas?
Vajag kāzām Februārī...
Paldies :) Mēs ar ar vīru ejam par vedējiem :) kad pārim vedēji vai liecinieki savi, tad novadu :) ir reizes, kad uztic visu organizēšanu :) pareizi - darbiņa visiem pietiks :) Galu galā - izvēlas jau jaunais pāris, kas viņiem vairāk tīk - citam cena, citam izskats, citam - darba stils. Vislabāk jau nostrādā atsauksmes. un tā kā darbiņa paliek aizvien vairāk (jau vairāki līgumi uz vasaru noslēgti), tad spriežu, ka patīk, kā strādāju :))) Daudz skaistu kāzu vēlot -
Lustinātāja, es nesāku kašķi, vismaz tā nebiju domājusi, un nedomāju, ka Tu man atņem darbu. Vai es Tev. Jau rakstīju, ka katrai mums ir sava klientūra, kas vērtē mūs ne tikai pēc amatierisma - profesionālisma, bet arī kā personības, pēc patikšanas - nepatikšanas un tamlīdzīgi. Starp citu, arī man kāzas ir vaļasprieks, kuram, gan cenšos pieiet profesionāli, bet neštancēt :)
Nu jā nezināju ka vajadzīgas telpas ziemai.Tā lūk klājas kad nelasa visu tekstu līdz galam. )
Ziemās vienmēr daudz grūtāk ko izdomāt un atrast.Es ar viesiem tad cenšos atrast kādu pili.Tukuma pusē jaukas ir Jaunmoku pils,Durbes pils un Kukšu muiža.Vienu laiku gan cenas bija grandiozas ,tad atradu risinājumu ņēmām zāles īri uz stundu.Bija gan lētāk ,gan valsi vēl dejoja jaunie.
Lāču ceptuve ideāla vieta ,man liekas .Būs interesanti gan jaunajiem gan viesiem.
Nu un tad mēs ar vīru arī esam tikai amatieri ,jo mums katram ikdienā savs darbiņš darāms .Kāzu vadīšana tikai ir sirdsdarbs tāpat kā Lustinātājai.Un tieši tāpat tad jau arī mēs atņemam īstiem darboņiem darbiņu.Mēs gan nedaudz savādāk mēs esajm kā vedēji-kāzu vadītāji.Bet tāpat par cilvēcīgām summām.
Nekļūsim nikni un neiecietīgi viens pret otru.Katram savs darbiņš darāms un gan jau nebūs tik traki ka viens otram no rokām klientus rausim laukā.
Lai mums un Jums veicas.
Tādā gadījumā droši vari saukt mani par amatieri - man nekas nebūs pretī. Es nenodarbojos tikai ar kāzu organizēšanu - ikdienā esmu nopietna juriste. Tiesām un sūdzībām pa vidu man nav laika apmeklēt viesu izklaides vietas visā Latvijas teritorijā, kur varbūt kāzās man nekad nebūs... pie kam - šis tas sākas no jauna, cits - bankrotē vai izbeidzas... Kāzu un pasākumu vadīšana ir mans vaļasprieks. Vaļasprieks, kurā ielieku savu sirdi un dvēseli, neprasot par to gandrīz neko... katrā ziņā stipri mazāk kā tie, kam kāzas ir konveijers... Tādēl, lūdzu piedod... laikam esmu tā ļaunā, kas tev - profesionālim, šad tad noņem kādu maizes riecienu. Lūdzu mācies būt iecietīgāka un nemēģini sākt strīdu... Šī diskusija nav par kāzu oragnizatoriem profesionāliem vai amatieriem... ja ir kādas pretenzijas vai jautājumi, droši raksti privāti.
Vēlot jauku naksniņu -
Es saprotu, ka attieksme atšķiras :) Jā, es personīgi uzskatu, ka kāzu organizatoram, kas nestrādā amatiera līmenī, ir jāzina visas iespējas, viņam kā vienam no pirmajiem ir jāuzzina par visiem jaunumiem: par viesu namiem, kas atvērušies, par jaunām iespējām... Un tas, cik kāzas taisām sezonā vai gadā, tas neietekmē. Un arī personīgo attieksmi. Zināšanas liecina, ka Tevi tas interesē, interesē šī nozare vispār. Man tas ir sava veida kvalitātes rādītājs. Es, kā saproti, šeit runāju par amatierisku un profesionālu attieksmi. Es nesaku, ka kādai no šīm attieksmēm nav vietas. Protams, ir. Abām. Un katrai sava klientūra.
Paldies Jums :))) Mēs sazvanījāmies ar Lāču maizes ceptuvi. Tur izklausās interesanti... Būs ļoti auksts, tāpēc ārā mums neder.
Paldies par atbalstu... žēl, ka cilvēkiem ir viedoklis, ka vadītāji un organizatori strādā ar jaunajiem kā ar konveijeru... varbūt kāds tā arī dara... bet - ne visi. Es saprotu šīs dienas nozīmīgumu, tāpēc gribas, lai patiktu visiem - gan jaunajiem, gan viesiem. Tāpēc labi, ka ir šāds forums, kur var uzzināt personiskas atsauksmes, jo tikai pēc reklāmas - kaķis maisā vien sanāk.
Lai izdodas :)))
Daugavas muzejā biju pagājušo vasar ar vienu jauno pāri un viesiem.Dzērām šampanieti un uzkodas bija ,tāpat fotosesija jauka.Par nieka 2 ls jaunais pāris varēja ar auto iebraukt līdz muzejam pārējie ar kājām atnāca.Neatceros vairs īsti par cik naudiņām bet mums muzeja darbinieki uzlika galdu mums izvēlēta vietā.Tikai no mammām ņēmām galdautu.Skaistas guļ'būves mājas un jauka fotosesijas vieta.
Otra vieta kas man patika ir Ogrē -špakovska parks.Tikpat interesanta vieta .Ir galdiņš ar jumtiņu kur var baudīt cienastu un tāpat interesantas fotogrāfēšanās un izklaides vietas.Ir šūpoles ,ugunskura vietaun lielas garas trepes.
Iecavā ir Labirinti tur ir izklaides programma jaunajiem ar viesiem .Labirintu vadītājs jauki vada un visu organizē ,daudziem patika šī vieta.Viss gan zem klajas debes ,bet cienasts jaukās telpās.
Varbūt kas noder no manas pieredzes.
Un varu tev tikai piekrist ja vēlamies vadīt īpašas kāzas un individuālas tad vairāk par 5 nemaz nevar kvalitatīvi novadīt.
Es arī nesaprotu Bailey komentāru... Loģiski, ka Tu drīksti uzdot šeit šādu jautājumu!
Pati jau vairākus gadus organizēju uzņēmuma sporta dienas, balles un seminārus brīvā dabā. Jā, zinu daudzas skaistas vietas, bet šajā foumā atrodamā informācija, ieteikumi, pozitīvās atsauksmes un arī antireklāma - tas man ir krietni palīdzējis izzināt arvien jaunas un neapgūtas iespējas un teritorijas:)
Kas attiecas uz konkrēto jautājumu - es arī iesaku Daugavas muzeju!
Jā, esmu... bet tas taču nenozīmē, ka man jāzina viss kas notiek un tiek piedāvāts visā plašajā Latvijā. Es nestrādāju ar konveijera sistēmu... gribu individuāli, mīļi no sirds un katram savādāk... ne vairāk kā 5 kāzas gadā... Un vai tāpēc es te nedrīkstu uzdot jautājumu?
Lustinātāja, Tu taču esi nevis līgaviņa, bet kāzu organizatore, ne? :) Tev taču būtu jāzina atbildes uz šiem jautājumiem, kurus uzdod... Jeb varbūt es maldos.
man never vaļā... kas tur bija jādara... ?
Doles sala. Nav dargi, te ir cenas http://www.daugavasmuzejs.lv
Savas kāzas tur bijam kopa ar cieminiem, ļoti patika