Kāzu plānošana
Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem
Programma jaunlaulātajiem „Septiņu lakatu noslēpums”
Sveikas, meitenes! Vai kāda no jums redzēja/piedalījās šo programmu? Patika?
Sveika! Tagad varu pateikt savu viedokli, jo kāzas bija septembrī. Piekritu Bailey, ka šajā programmā trūkst rozinītes. Es neteikšu, ka bija slikti, bet nekas īpašs arī nebija. Ja man tagad būtu iespēja izvēlēties, tad es vienkarši aizbrauktu uz Turaidas pili uz fotosessiju un viss!
Varbūt kāda jaunāka informācija???
Biju vedējmātes lomā 2009.gada septembrī...Bija interesanti, kaut kas savādāks, bet...man laikam jāoiekrīt Bailey - pietrūka dzirkstelītes no vadītajas puses, līdz galam 100% apmierināta tomēr nebiju!
Es saprotu, ka šī programma ir pārveidota - karkass ir paņemts no viņu iepriekšējām programmām. Vairāk vai mazāk tradicionālām kāzām nav slikti. Jaunam pārim ir gana interesanti, viesiem arī. Vadītāja arī tādam pasākuma ir optimāla. Man gan likās, ka drusku trūkst dzirkstelītes, degsmes, bet tas ir mans viedoklis. Es gan ieteiktu to savienot kopā ar kalēju. Bet arī tas ir ļoti personisks viedoklis. Ja gribas ko netipiskāku, tad gan laikam jāmeklē kas cits.
Redzējusi dzīvē vēl neesmu, bet pirms 2 nedēļām biju runāties ar programmas vadītāju, kas man sīki un smalki izstāstīja, kas tur notiek, parādīja visas vietas un arī bildes no citu kāzām. Man likās interesanti un forši ir arī tas, ka tas viss ir vērsts ne tikai uz jauno pāri, bet tiek iesaistīti arī viesi. Zinu, ka ir vietas, kur piedāvā līdzīgas programmas, bet tur nodarbināts tiek tikai jaunais pāris un viesi pa to laiku garlaikojās. Sīkāk varēšu komentēt pēc 17.07.2010. :) Pēc dzirdētā spriežot - man patika! :))