Kāzu plānošana
Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem
7 tilti ceļaposmā Rīga (Mārupe) - Ēdole (Kuldīgas novads)
Iesakiet tiltus pa ceļam no Mārupes uz Ēdoli. Esam pārliecināti par tiltu Kandavā un Kuldīgā, bet kas tur vēl ir?
Kuldīgā jau vien ir visi nepieciešamie tilti... :) Ja jautā, kas vēl Kuldīgā ir - skaisti izskatās, ka jaunais pāris vizināt ar zirgu pajūgu pa vecpilsētu, to piedāvā "Zvaigžņu rati" http://www.preceties.lv/kazupakalpojums/zvaigznu-rati.htm
Par Ēdoli nezinu, tas jau vairs nav Kuldīgas novads :):):)
To, ka visus septiņus var atrast Kuldīgā, zinu, bet negribas visu vienu viet, vajag visa ceļā garumā. :)
Ir, ir Ēdole Kuldīgas novads! :P
Hmm... tad jau sākot no Rīgas jāskatās kur ir lielāki tilti (varbūt te karte līdzēs) un tos var ņemt. Un beigties ar Kuldīgas veco tiltu, kur arī skaistas bildes sanāks.
Pie Ventas rumbas var noiet, kādu foto uztaisīt, bet citur jau vars nav kur doties Kuldīgas pilsētā. Un kā ar Ēdoles pili? tur skaistus foto var un esmu dzirdējusi, ka piedāvā iespēju šajā pilī nodejot valsi.
Paldies Tev veta123. :)
Kuldīgas mazie tiltiņi ir patiesi gleznaini... tos noteikti der izmantot. Vismaz man daudz skaistākas un intīmākas šķiet kāzu bildes tieši no tiem, nevis vecā Ventas tilta, kur vienmēr ir satiksme un jārēķinās arī ar gājējiem...
Ēdoles pilī no sirds rekomendēju foto sesiju. Viņiem ir burvīgi interjeri. Arī mēs tur fotografējāmies kāzu dienā. Noteikti ir to vērts. Ieskatam vari iemest aci manā kāzu aprakstā tepat precos.lv forumā - tur ir bildes gan no Kuldīgas, gan Ēdoles pils.
Bet vai Ēdolē ir kāds tilts?
hmm, neesmu gan ēdolniece... bet man šķiet, ka nav... bet pie Ēdoles pils ir Mīlestības aleja (parkā), kur jaunie var izstaigāt cauri...bija arī leģenda par to aleju, bet to īsti neatceros, bet gan jau netā var sameklēt...
tos tiltus noteikti "salsīsiet" pa ceļam... no Rīgas braucot, piem., pār Lielupi ir tilts, pie atpūtas vietas "Laipas" ceļa malā ir tiltiņš pār Abavu, tad tilts ir, braucot iekšā Rendā... Kuldīgā, pats par sevi daudz... no Kuldīgas līdz Ēdolei gan nezinu tiltus... Alsungā, pie Ziedulejas, laikam, ir viens tāds maziņš... bet tas jau aiz Ēdoles... gandrīz jāņem karte rokās un jāskatās... :D
Tā jau arī darījām, ka studējām karti, bet nevar saprast, kur tilts, kur tikai kāda caurteka. :) Bet nu izskatās, ka būsim tos tiltus salasījuši. :)