FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem

Pietur-Vietas, kur sanāk pasakainas kāzu bildes?

K
Klinģerīte 14.12.11. 13:34 | Kāzu datums: 01.02.2012

Heijā, līgavas!

Šķirstu kāzu fotogrāfu galerijas un redzu daudz pasakainu fotogrāfiju. Pasakaini skaistas bildes sanākušas daudzām līgaviņām.
Protams, daudz no svara ir fotogrāfa redzējums un kā fotogrāfa, tā fotošopa "maģiskais pieskāriens".

Bet tik un tā gribētos zināt - Kur tas ir ticis uzņemts?

Līdz ar to, varbūt nu jau sievas kārtā nokļuvušās meitenes varētu padalīties ar savu "Pasaku bildi", norādot arī vietu, kur tā uzņemta.?

Piemēram pievienoju foto no fotogrāfa J.Konona galerijas. Kurā jūras malā tapusi, gan nezinu.

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
J
JanisKonons 02.01.12. 21:54

Konkrētā bilde ir uzņemta Mērsragā, bet patiesībā bildes uzņemšanas vietai nav izšķiroša nozīme. Pats svarīgākais ir - gaisma :) t.i. sliktā gaismā bildes pie Rundāles pils būs ne tik labas kā labā gaismā pie četriem kokiem pļavas vidū.. Varu padalīties ar labām vietām, vienīgi būtu labi iepriekš zināt vismaz aptuveno maršrutu.

M
Myself 06.01.12. 11:28

A var man arī palīdzēt! :) Interesē vietas aiz Juglas, jo laikam mums būs Garkalnes zags (Rīgā, Brīvības gatvē) un no turienes gribas kaut kur netālu aizbraukt. Ļoti gribas pie jūras... bet nezinu vietu. Domāju par Brīvdabas muzeju, bet tomēr negribas uz turieni.

J
JanisKonons 12.01.12. 23:41

Aiz Juglas varētu ieteikt - vai nu to pašu brīvdabas muzeju, kurš patiesībā ir ļoti smuks - tikai radoši jāizmanto. Vēl ir Daugavas muzejs - arī nav īpaši tālu. Pie jūras vienmēr ir forši un vismaz man lielu lomu nespēlē kurā vietā - ka tik jūra :) Vislabāk protams noziedot vienu brīvdienu un iepriekš aizbraukt izlūkos.

biii 20.02.12. 23:21 | Kāzu datums: 19.05.2012

Sveiki!
Varbūt varat padalīties arī ar labām vietām fotosesijai Siguldā? Protams, tur ir daudz gleznainu vietu, bet laikam tādēļ mums vēl grūtāk izvēlēties! Paldies jau iepriekš!

ZaneZee 21.02.12. 07:45 | Kāzu datums: 12.05.2012

Jā, man arī interesē Sigulda. Pavasarī droši vien būs jābrauc izlūkos...

p
pekausiss 21.02.12. 12:13 | Kāzu datums: 03.08.2012

Es arī labprāt uzzinātu par Siguldu!

K
Katrina173 21.02.12. 12:14 | Kāzu datums: 28.07.2012

nu ja es par ogri un ogres rajonu

A
AijaAija 21.02.12. 12:18 | Kāzu datums: 19.10.2012

nu ja attāluma ziņā, tad droši var braukt uz Bīriņiem, uz Bīriņu pili! Tur saulainā dienā var uzņemt pasaku cienīgas bildes, tiešām fantastiski! Ezers, Pils fons, rožu dobes utt.. Loti skaistas bildes tur var uznemt ari rudeni!

J
JanisKonons 20.03.12. 12:34

Ja paredzēta bildēšanās tieši Siguldā un apkārtnē, tad kā jau tika pieminēts - skaistu vietu, kur bildēties ir ārkārtīgi daudz un iepriekšēja izlūkošana ir patiesībā obligāta. Drīzāk ieteiktu padomāt vai Jums patiks bildes, kas uzņemtas jau tradicionālajās tūrisma un apskates vietās? Pašam ļoti patīk izmantot Gaujas krastmalu - ja labi pameklē var atrast patiešām romantiskas un brīžiem pat mežonīgas vietas. Vēl pie izdevības mēģināšu kamaniņu trasi izmantot bildēs - esmu pārliecināts, ka būs forši. Ja ir vēl kādi jautājumi, labāk sazināties ar e-pasta starpniecību: janis.konons(at)gmail. com jo šeit iegriežos reti.