FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem

Pieturvietas Zemgalē

A
AnnaBella 22.03.12. 17:16 | Kāzu datums: 31.08.2012

Sveikas meitenes!
Mees plaanojam laulaaties Iecavas katolju bazniicaa un arii viesu nams mums ir rezerveets Iecavaa. Tagad plaanoju ko dariit peec lauliibu ceremonijas. Varbuut kaada zin kaadu interesantu vietu kur netaalu no Iecavas piedaavaa kaadu kaazu programmu. Runaajot par Rundaales pili tas jau shkjiet visiem jau zinaams un tur iisti nav ko dariit kaa tikai fotosesija (daarga arii taa teatralizeetaa programma). Varbuut kaadai bija kaada pieredze ar kempingu "Labirinti" piedaavaato programmu? Vai varbuut ir veel kas interesants kas notiek apkaart - Bauska, taas apkaartne, der arii Kjekava.

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Žipčiks 11.06.12. 22:04 | Kāzu datums: 22.09.2012

Man arī Kāzas Jelgavas un pēc tam Bauskas apkārtnē, bet neko jēdzīgu neesmu atradusi! :( Labirinti man šķiet ir tāds bērnu klases pārgājienu pasākums, kas tur interesants kāzām???

A
Anciite20 23.03.12. 12:20 | Kāzu datums: 26.05.2012

Ir būts Labirintos,bija interesanti ,tikai jāuzzin no saimnieka vai tajā dienā nav vairāki pāri.Savādāk viņš mēdz jaukt pāru vārdus.

V
Vichuks 22.03.12. 20:57

Sveika! No paziņu nostāstiem esmu dzirdējusi, ka Bārbeles pagastā ir Zemnieku sēta Ausekļa dzirnavas, kur esot izveidota pat sava programma tieši priekš kāzām. Bet personīgi pati neesmu bijusi! Varbūt noder. http://www.ausekludzirnavas.lv/