FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem

Pieturvietas Kurzemes pusē

e
erozen 13.04.12. 21:44 | Kāzu datums: 28.06.2008

Lūdzu iesakiet kādu jauku pieturvietu ceļa posmā Roja-Jūrmala (Tukuma rajonu ieskaitot). Vēlamies jaunlaulātos iepriecināt ar jauku un aktivitātēm bagātu vietu.

12 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
e
elona 13.04.12. 22:06 | Kāzu datums: 22.06.2013
e
erozen 13.04.12. 22:21 | Kāzu datums: 28.06.2008

Kādas atsauksmes par Pastariņa muzeju?

A
Anciite20 14.04.12. 12:06 | Kāzu datums: 26.05.2012

Patariņa muzejā neesmu bijusi ,bet par Jaunmoku pili varu teikt ,ka smuki ,ja neviens nav bijis.Interesantas nodarbes jaunlaulātajiem.
Esmu labas atsauksmes dzirdējusi par Rideļu dzirnavām.
Biju kāzās kur jaunais pāris brauca uz Kaltenes jūrmalu bildēties,ļoti skaista ,akmeņaina jūra ,skaistas bildes.Jauka vieta Durbes pils Tukumā un arī jaunlaulāto programma,tāpat Milzkalnē ,.šlokenbekas muižā ir programma jaunlaulātajiem tādā folkloras garā.Skatoties kāds maršrutsun kāds galamērķis.

e
erozen 14.04.12. 13:02 | Kāzu datums: 28.06.2008

Jaunmoku pilī un Durbes pilī diezgan dārgi sanāk, mums kāzu viesu skaits ap 100, vidēji šī ekskursija pilīs sanāks ap 150 Ls. Par Kaltenes jūrmalu- tur noteikti aizbrauksim, tur tiešām skaistas bildes sanāk. Par Milzkalni vēl painteresēšos. Galamērķis viesu nams Spūņciemā.

A
Anciite20 14.04.12. 13:19 | Kāzu datums: 26.05.2012

Viesu nams -Elingi?Mēs arī viuņu skatījāmies,skaists.Bet beigās paņēmām vēl lētāk un vēl nomainījās kāzu datums no 7 jūlija un 26 maiju.
Par Pastariņa muzeju nemācēšu gan neko teikt,skolas laikā esmu bijusi ,bet uz kāzām ne.
Durbes pilī vajaga zvanīt un jautāt ,tur var sarunāt visu.Z\inu ka mamma vadīja kāzas un ar viesiem brauca uz turieni.Ņēma zāli uz stundu ,jaunie dejoja valsi ,dzēra šampanieti ,sveica vecākus un bildējās.Un cena ar viņu glāzēm bija 30 ls.Gan jau arī to programmu var izrunāt un uztaisīt lētāk.
Tālāk gannost nomaršruta bet jauka vieta -Kukšu muiža.Tur var dejot valsi ,cienāt laukā ar šampanieti ,jaunie ar laivu peldēt un tāpat viesi .Fotosesija un jauka atpūta ,cenas normālas un neviens cits jaunais pāris uz kājām nekāps.
Jūrmalā ir brīvdabas muzejs.Tad gan sanāk braukt viesu namam garām ,bet varbūt vērtsapskatīties.

A
Anciite20 14.04.12. 13:21 | Kāzu datums: 26.05.2012

Variet braukt cauri Talsiem uz Abavas rumbu ,tad Kandava ,Kukšu muiža ,Tukums un projām uz viesu namu.Līkums protams liels ,bet visiem ekskursija un jautrība.
Talsos Laumu dabas parks ,nav slikti,atsaucīgi rīkotāji ,pasi arī interesējāmies.

e
erozen 14.04.12. 13:41 | Kāzu datums: 28.06.2008

Paskatījos Kukšu muižu- tiešām skaisti. Man iepatikās, uzzināšu tikai vēl par izmaksām. Un Anciites ieteiktais maršruts man arī patīk, paldies.
Par Laukas dabas parku- tur vienkārši tik daudz reižu būts, ka gribētos ko jaunu izdomāt. Par Abavas rumbu- tur arī varētu būt skaiti. Vai Jūs tur arī pieturējāt?

e
erozen 14.04.12. 13:46 | Kāzu datums: 28.06.2008

Par Durbes pili- piedāvājums jaunlaulātajiem maksā 50 LVL viesiem līdz 25 personām un tad par katru papildus personu 1 Ls, mūsu gadījumā kopā ap 130 LVL. Ja viesu skaits mums būtu mazāks, es neko neteiktu, bet manā gadījumā, uzskatu sanāk pārāk dārgi.

A
Anciite20 14.04.12. 14:07 | Kāzu datums: 26.05.2012

Ir tā ka ilgus gadus mana mamma bija kāzu vadītāja unorganizatore.Tādēl pajautāju viņai ko viņa iesaka.Kukšu muiža 2 gadus atpakaļ par visu prasīja 50ls un vēl viņu glāzes un oficianti.Neatkarīgi no viesu skaita.
Mēs bijām tajās kāzās.Paskaties mammas draugos -Ingūna Rībena,viņai ir galerija Ozoli un blakus vēl viena.Mēs arī tajās kāzās bijām ,bija skaisti.Abavas rumbā arī ir iebraukšanas maksa ,bet nu jaunajiem vien laikam nebija dārgi.Vismaz sabildēties jūs variet kamēr viesi brauc uz Kukšām.Tad pāri Kandavas tiltam un pa to ceļu uz Kukšām.

e
erozen 14.04.12. 14:25 | Kāzu datums: 28.06.2008

Apskatījos, paldies! Vai nezini vai tur tiek piedāvāti arī kādi uzdevumi "jaunajiem"? Šobrīd ļoti iepatikās šī muiža, sagaidīšu tikai vēl informāciju par izmaksām.

A
Anciite20 14.04.12. 18:54 | Kāzu datums: 26.05.2012

To gan nezinu ,bet var jau viņiem uzzvanīt un pajautāt.

P
Precos.lv 09.05.19. 19:19 | Kāzu datums: 20.08.2025