FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem

Pieturvieta Rēzeknes apkartnē

g
gaabbi 08.02.13. 17:19

Mīļās meitenes, vai nevarat ko ieteikt?

17 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
D
Dobrjawka 09.02.13. 01:23

Sejcas toze vsja v dumkah po etomu povodu, poka na um nicego ne prihodit. Castenjko mnogie edut v Untumi, na lowadjah katatsja, oni tam i programmu pridumivajut. Licno ja tuda ne hocu. POetomu dumaju, prosto shodim v festivaljnij park, tam sdelatj obscuju foto (esli park v porjadok privedut k etomu vremeni), na zamkovuju goru, nu i vse navernoe, osobo tam ne razbeziwsja

g
gaabbi 11.02.13. 11:14

jā, pilnīgi to pašu arī mēs domājam!
Gribējās jau kaut kur drusku ārpus pilsētas!!!! :)

D
Dobrjawka 20.02.13. 22:14

Uznala, gde to v ludze estj muzej, govorjat tam krasivo, mozno ustroitj otlicnuju fotosessiju, a tak ze estj mesta dlja furweta dlja gostej, ctob ih razvlekatj, poka molodie fotkajutsja. Sami budem obdumivatj etot variant, nam po idee po doroge, prazdnovatj v Cirme budem, tak cto vse rjaduwkom )

k
kakene99 21.02.13. 12:06

fotosesiju muzējā es gan sev nekad neizvēlētos....

D
Dobrjawka 21.02.13. 18:58

Nu mozet dlja kogoto i variant " nevesta na ladowke" idealjnim kazetsja. A komu to hocetsja krasivogo pejzaza, prijatnoj obstanovki. I kak ne kruti, mi ne soberaemsja eksponati tam fotografirovatj, a naobarot ispoljzovatj v kacestve dekoracii. Kto na cto gorazd ;)

D
Dobrjawka 21.02.13. 20:15

Esce podskazali cto v Sakstagale estj kakae to "Lauku Seta". U nih estj specialjnaja programma dlja svadeb, pogugli, posmotri, mozet zainteresuet )

k
kakene99 21.02.13. 20:29

es vispar uzskatu ja ņem fotogrāfu tad normāls fotogrāfs ar tādiem ka līgava uz plaukstas nemaz nenodarbojas te jau diskusija sākas nevis pa vietam bet par fotogrāfa kvalitati un māku daīt savu darbu ja nemsi fotogrāfu pa lati 20 varbūt ari bildēs uz plaukstas līgavu:D,mums būs fotogrāfs no Rīgas un par lielam naudiņām salīdzinoši ar latgali ,mēs nolēmam , ka kāzās uz tādam lietam ka foto un video netaupa...un "Dobjaswka" ja gib te celt traci vai aizvainot citus tad te nav tas saits kur to darīt , jo te cilvēki izsaka savu viedokli un es arī izteicu ka es muzeju neizveletos un tādēļ nevajag tagad ironiski izteikt savu komentāru pec citiem cilvēkiem....jo katram cilvēkam ir savi uzskati arī tava gadījuma domaju ka no visiem viesiem būs cilvēkiem kas kāzas patiks un būs tadi kam kaut kas nepatiks

g
gaabbi 21.02.13. 21:37

Paldies par idejām!
Mums gribētos, lai pieturvieta būtu kaut kur posmā Dagda - Rēzekne.
Varbūt ir kādi varianti???

D
Dobrjawka 22.02.13. 01:18

Kakene99 - a vovse i ne nagonjala paniku, uspokojsja )
Ti povtorila mislj moego napisannogo, u kazdogo svoi pozelanija, trebovanija, otnowenie k opredelennim vescam. Dlja tebja fotosessija v muzee kawetsja kawmarnoj ideej, a komu to eto naobarot pokazetsja interesnim, i vozmozno idealjnim mestom, dlja fotosessiji, v ih znamenateljnij denj. Zacem tak kategoriceski reagirovatj?
I kak ja ponemaju, zdesj tak ze NE SAJT, gde kritikovatj cuzie mnenija, tak cto budj prosce. Budj spokojnej, ot zlosti morscini pojavljajutsja, a u tebja esce svadjba vperedi )

D
Dobrjawka 22.02.13. 01:21

Gabbi, estj esce kakoj to podnieks, v Pocelujevke, kak ja ponemaju eto v storonu Dagdi ( Greiskani)
Tam toze kakae to programma svadebnaja, i obicno poka molodie ustraivajut foto sessiju, gostjam provodjat ekskursiju.
Mozew kstate i svoimi idejami podelitsja, ja s radostju namotaju ih na us )

g
gaabbi 22.02.13. 09:45

Jā, mums ari bija doma par to podnieku, bet tad dzirdēju atsauksmes par viņu, teikšu godīgi, nebija tās labākās! Protams, atkal varam teikt, ka iespējams, ka vieniem patīk, otriem ne!

Pagaidām, mēs domājam vai pa pašu Rēzekni pastaigāt, vai aizbraukt uz Lielo Liepu kalnu (jo sanak pa ceļam no Dagdas, galdi mums Rāznas līcī).

Ja godīgi esmu parsteigta, ka Kaunatā nekā nav ineteresnata (vai arī es slikti meklēju) :)

D
Dobrjawka 22.02.13. 11:22

Ja dumaju, esli uz vi zadumivalisj ob etom variante, to samij idealjnij vihod, tuda sjezdiitj, i uznatj konkretnej, cto u nih estj v programme. Skoljko ljudej, stoljko i mnenij )
U menja podruzka guljala na svadjbe v prowlom godu, i oni tuda ezdili, skazala, cto ocenj interesno vse bilo. Osobenno esli gosti ne iz Latgalii, i nikogda ne stalkivalisj s takim kudesnicestvom, kak leplenie gorwkov, dumaju dlja nih eto bilo bi, po menjwej mere poznavateljno )
Ja dumaju v konce maja k nemu sjezditj, uznatj, kak i cto, mozet nam ponravitsja )

D
Dobrjawka 22.02.13. 11:23

A, esce kakue to programmu vedut v "Karandawe".

g
gaabbi 22.02.13. 12:17

Vajadzēs apdomāt šo variantu!!!!
Par "Zeimuļi" gan neesmu dzirdējusi, ka viņi piedāvā! Vajadzēs painterēsēties!

k
kakene99 22.02.13. 12:55

Dobrjawka - un tu vēl saki ka nebrauc augumā?:D smiekli nāk...paskaties uz savu seju man par grumbām nav ko uztraukties, ja nu vienīgi tev ir parāk zems pašvērtējums , ka šeit mekle uz ka uzgāst savas dusmas ...man jau ir pilnīgi vienaldzīgi kaut vai pagraba taisi savu fotosesiju , ja jau nevari neko labaku atļļauties sava kāzu dienā ka vien tikai to variantu tad ir cita runa...un ja domā ka visi tavam viedoklim piekritīs tad ta ir kļūda šeit ir diskusjas kāds tavu ieteikumu atbalstīs un kāds nē es izteicu savu viedokli ja sāki cepties par to tad runa iet par intelektuālo pusi ka nesēj uzņemt kritiku tad labāk šaja saita nesēdi

D
Dobrjawka 22.02.13. 13:53

Kakene99 - "ja jau nevari neko labaku atļļauties sava kāzu dienā ka vien tikai to variantu tad ir cita runa" - ti mozet esce ko mne v kowelek nos zasunew?
Ja prjam cuvstvuju, kak zelocj s tebja pret, uz ne v god zmeji to rodilasj?
K zdorovoj kritike ja otnowusj spokojno, a vot na takie glupie, detskie napadki, ja voobsce ne reagiruju, poetomu ne tratj svoi sili, ne napregaj mozg, dlja ocerednogo "ostroumnogo" otveta v moj adres ;)

k
kakene99 22.02.13. 14:38

šausmas ...ar tādiem neadekvātiem cilvēkiem pat pretīgi runat ...runā te viena pati ja tev tas sagādā prieku :D:D :D jo es no šīs diskusijas off...cepies viena savā sulā:D