FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem

Laulību policija

e
elyu 24.04.14. 14:04 | Kāzu datums: 13.09.2013

Lūdzu, padalieties savā pieredzē:
Ka Jums patika? Kādus uzdevumus veica laulību policija?

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
k
knopa 03.07.14. 10:10

Pie mums arī kāzās bija laulību, policija, bet priekš mums tas bija pārsteigums, bija forši, un laba laika kavēšana un interesants pasākums!

l
laiminja_ 01.07.14. 13:14

Tikko mūsu kāzās darbojās Laulību policija. Bija pārsteigums gan viesiem gan jaunajam pārim, visiem patika. Par iespējamiem variantiem taču jautājiet pašai "Laulību policijai", tāpat par cenām. Cenas un programmas (vēlmes) katram varētu būt savas.

magdalena3 01.07.14. 10:20 | Kāzu datums: 15.09.2012

Sveikas! Esmu vedēja brāļuka kāzās... Baigi ieinteresēja šis piedāvājums. Vai var dabūt papildus iformāciju par šo pasākumu un par cenām? Jau iepriekš paldies!

g
guga_bii 25.04.14. 10:07 | Kāzu datums: 20.09.2014

Iesaku, man patika. Apturēja mūs "vecmeitu" pasākuma laikā ceļā uz ballītes vietu. Jaunajai līgavai lika apturēt garāmbraucošās mašīnas un savdabīgā veidā pārbaudīt, vai šoferīši nav lietojuši alkoholu. Bijām pārsmējušā!.

l
laiminja_ 24.04.14. 22:40

Super!
Ja iepriekš pastāstīt, tad jau nebūs nekāda pārsteiguma. Ļoti jauki, jautri, izdomas bagāti un atraktīvi cilvēki. Es redzēju tikai vienu pasākumu, bet, spriežot pēc bildēm viņu mājas lapā, tad viņiem ir daudz pārtseigumu variantu.