Kāzu plānošana
Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem
Ceļa posms Jēkabpils - Madona
Sveikas līgavas un jaunās sievas!
Tā kā mums ceremonija būs Jēkabpilī, bet viesu nams Madonas apkaimē, tāpēc vēršos pie Jums pēc padoma un ieteikumiem, ko mēs varētu sadarīt pa ceļam? Domāju, vai ir kādas skaistas pieturvietas, vai ir kādi tilti?
Lūdzu padalieties pieredzē! :)
Pa ceļam ir skaista vieta Aiviekstes HES. Tur it tilts, neliels ūdenskritums. Viegli piebraukt un ir celiņi līdz tiltam.
Noteikti piekrītu par Aiviekstes HESu. Sakopta teritorija, nav grūti piebraukt. Nedaudz jāpaiet ar kājām no parkinga, bet tiešām nedaudz, tā ka tas ir nieks.
Tad vēl neesmu bijusi, bet noteikti noskaidrotu - no Pļaviņu apvedceļa braucot Madonas virzienā, vēl kādu gabalu pirms Aiviekstes ir norāde Mājas vīnu ražotne. Varbūt tur ir vērts piestāt?! Nav ne jausmas.
Un vēl Veckalsnavā pirms Kalsnavas ezera ir senas baznīcas drupas. Ja man tur būtu jābrauc kāzu dienā, es droši vien tur gribētu fotosesiju. :)
Kādu gabaliņu pirms Madonas ceļa kreisajā pusē ir Aronas pilskalns, tur noteikti var sanākt smukas bildes. Stāvvieta gan nav pārāk sakopta.
Vēl pa ceļam ir Kalsnavas arborētums, viņiem ir arī programma jaunlaulātajiem ar viesiem; pavasarī un vasarā viss kas skaisti ziedošs http://www.mammadaba.lv/objekti/top-12/kalsnavas-arboretums
Paldies meitenes par ieteikumiem, vārdos nevaru izteikt cik tie ir noderīgi, jo biju jau nobijusies, ka tālu jābrauc un īsti nav ko darīt pa ceļam. Vienīgi tik zināju Kalsnavas arbarētumu, bet izrādas, ka ir vēl kas interesants. Pavasarī būs jāaizbrauc apskatīties kā dzīvē izskatās. Paldies, ka mani iepriecinājāt un iedvesmojāt "rakties" tālāk. :))