Kāzu plānošana
Pieturvietas, speciālas programmas jaunlaulātajiem
Aktivitāte Cēsu pusē
Sveikas, meitenes! Varbūt varat padalīties, kur varētu doties kopā ar viesiem Cēsu pusē - kāds parks, muzejs vai varbūt saimniecība?
Paldies jau iepriekš!
Atkal paceļu! Kamēr čammājos, pils jau ir aizņemta uz to laiku, kad mums vajadzētu. Ko vēl varētu padarīt kopā ar viesiem? Varbūt ir kāda skaista zemnieku saimniecība, mājamatnieki, da jebkas?! :)
man ari kazas Cesis. Izvelejamies ceremonijas vietu pils darzu. ka ari pietturvietu Svetavotu. Ja bus labs laiks noteikti bus skaisti!!!
Noteikti ir vērts apsvērt pili un pils dārzu - tur ir visādi piedāvājumi tieši jaunlaulātajiem http://cesupils.lv/ipasie-piedavajumi/kazas/
Mums bija uzkodas un šampanietis pils lejasstāvā (labi, ka noīrējām, jo tai brīdī tieši lija lietus), fotosesija iekštelpās un dārzā, viesi pēc šampanieša dzeršanas varēja izstaigāt jaunās pils telpas. Ja ir paredzēts ilgāks laiks par stundu-pusotru, tad var paņemt ekskursiju ar gidu pa abām pilīm. Nozīmīga priekšrocība pilij ir tā, ka der gan labā, gan sliktā laikā.
Svētavots ir gaumes lieta, man tur diez ko nepatika. Uz abām vietām braukt - paies daudz laika, katrā ziņā es kopā ar viesiem izvēlētos vienu vai otru variantu.
Ta es jau saku apsvert domu par to pili un svetavotu :) jacer tik, ka bus labs laiks :))
Cesu parka mums ir paredzeta sveikshana, kopeja fotosesija un pirmais sampanietis :))
Es kā cēsiniece noteikti iesaku svētavotu priekš fotosesijas. Tur ir izejams rituāls jaunajam pārim un viesiem ar basām kājām pa avotu utt.
Vēl ļoti skaisti ir jaunajā pilī, uzkāpt kopā visiem tornī, iedzert šampi un tamlīdzīgi. Tur atrodas arī kalējs, kurš izgatavo dažādas rotas jaunajam pārim utt.
Cēsu pilsdrupas, dārzs, maija parks ar melnajiem gulbjiem, pils parks ar baltajiem gulbjiem.
Zirgu izjādes pie viesu nama "Laso", kamieļi un ekskursija "Rakšos".
Uz sitiena vairāk nevaru iedomāties, bet ceru, ka šis tas noderēs :)
Paceļu atkal tēmu! Iestājas neliela panika, ko darīt pāris stundas, 60 pieaugušie + 10 bērni... :)
Mēs bijām uz turieni aizbraukuši, bet bija ciet. Pa parkiem mēs arī staigāsim, bet gribas arī kkādu darbību.
Vēl Ieriķu tūrisma info centrā (atrodas pie benzīntanka) ir ļoti atsaucīgas darbinieces, kas sniedz vērtīgus ieteikumus par pieturvietam, iesaku aprunāties ar viņām, ja gribas vēl kādas idejas
Te ir labs apkopojums: www.tourism.cesis.lv/lv/jaunumi/650.html
Mēs izvēlējāmies doties uz Svētavotu un pie rotkaļa Cēsu pilī, kā arī pastaigu pa Cēsu parkiem ar fotosesiju.