Kāzu plānošana
Citas tēmas
Vienojošs kāzu simbols
Sveikas meitenes!
Man ir jautājums..Vai savās kāzās esat izvēlējušies kaut kādu vienojošu simbolu, nu piemēram, daudzi izvēlas krāsu (dzeltens,rozā,lillā,zils utt.), bet citi vēl izvēlas vienojošu simbolu kuru tad liek uz ielūgumiem, galda kartēm utt., piemēram divas dūjas, tauriņi, vai kāda no latviskām zīmēm (Ūsiņš, Dieva zīme, Jumis, Laimas slotiņa utt.)..
Tad nu gribētos zināt kādu simbolu esat izvēlējušies vai arī kāds simbols bija Jūsu jau notikušajās kāzās??..
Man interesē arī vai pašas izgatavojāt ielūgumus un galda kartes vai arī pasūtījāt..
Plānojam nākamvasar precēties. Tagad smeļos idejas. Un esam nonākuši tik tālu,ka pie sīkumiem plānojam kāds būs mūsu vienojoš simbols.. Tā būs kāda Latvju zīme vēl bez mūsu izvēlētām krāsām..
Dalieties ar informāciju pie kā vai kur sūtījāt savus skaistos ielūgumus? :)
Simbola nekāda nav, bet gan ielūgumi, gan ziedi kāzu dienā būs pasteļtoņos. Ielūgumus sūtīju Wonderful pastels un varu teikt tikai to labāko.
Sveika!
Man kāzās bija zilā (royal blue) krāsa un rudzupuķes, kas varētu būt kā simbols. Attēlos var redzēt saskaņotos ielūgumus, galda kartes, viesu grāmatu un gredzenu kastīti. Arī gravētajā pudelē ir rudzupuķes.
Tās man bija gan uz kāzu karoga, gan līgavas pušķī un baznīcā kā akcents. Bija zilas kurpes un zila jostiņa, zili dekori. Viss mijās ar zilu un baltu kopā un rudzupuķēm.
Ielūgumus pati netaisīju. Man visu šo attēlā redzamo veidoja Kristīne Bože-Cine :) - https://www.facebook.com/kristine.boze?fref=ts
Mēs neesam īpaši oriģināli un kā vienojošo izvēlējāmies tirkīzzilo krāsu, kas burvīgi kontrastē ar sniegbalto. Man ir zila lente kā jostiņa, līgavainim tādā pašā krāsā kaklasaite, vedējmātei mazliet gaišākā tonī ir kleita, arī vedējtēvam būs mazliet gaišākā tonī kaklasaite. Ielūgumi, galda kartes, programmiņas, visur cauri vijās tā zilā krāsa un zilās lentītes. Arī dekorācijās būs sniegbalts ar zilu. Bildes man diemžēl uz sitiena nav.. :(
Mums vienojošais elements ir, protams, krāsa - bordo sarkans. Arī latviskās zīmes, zīmēts mūsu "portrets", vārpas. Nu kaut kā tās.
Mums kopīgais būs divās daļās. Krāsa un iniciāļi. diskusijai uz beigām ir bildīte (http://www.precos.lv/lat/forums/kazu-planosana/8-kazu-materiali/13975-kazu-rokdarbi-padalamies/)
Ielūgumus, galda kartes, ēdienkartes, iniciāļus... taisīju pati.
Mums bija gan vienojoša krāsa gan zīmējums uz gada kartem, ielūgumiem un citām papīru lietām :)
Mūsu krāsas bija violets un zilie toņi. Zīmējumu veidoja mana draudzene. Viss kopā saskanēja lieliski :)
Skaidrs. Paldies. :)