Kāzu plānošana
Citas tēmas
Dzimšanas dienā pārsteigums - kāzas!
Mums ar civilvīru šogad abiem 35.gadu jubilejas, kopā esam jau 20 gadu, ir divi bērni, māja - vienvardsakot, ģimene. Bet ar to precēšanos ir tā kā ir!!! Gribējām paši priekš sevis sarakstīties, tad tomēr atlikam - varbūt tomēr svinēt kā pienākas. Tad atkal viss uz riņķi. Bet beidzot tomēr gribētos ģimeni arī uz papīra. Tad nu tā - šogad rīkosim lielāku ballīti par godu abu dzimšanas dienai. Un te doma galvā - varbūt nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu. Viesus aicināt uz dzimšanas dienu, bet paši dienas sākumā sarakstamies un visiem par šo notikumu paziņojam. Vai vēl labāk - uzaicinam zagsa sievu uz svinību vietu un sarakstamies viesu klātbūtnē. Vēlos zināt, kā Jūs reaģētu, ja kāds no Jums tuvajiem tā izdarītu? Redz, mums negribas to visu ņemšanos ar kāzām kā tādam, bet īsti četratā arī tomēr nē - tad šis būtu tāds vidusceļš!
Es domāju, ka tas būtu super, īpaši, ja jums pašiem šis variants patīk, un lielās kāzas nav vajadzīgas! :) No vies viedokļa tai nevajadzētu būt problēmai- visi jau tāpat atnāks sapucējušies un ar dāvanām un ziediem. :D Domāju būtu forši, ja zagsa tante atnāktu pie jums. Tikai jums kādu vajadzēs par liecinieku, bet, manuprāt, lieciniekus var nosaukt arī tajā pašā dienā, vismaz cik zinu mums teica, ka tos var mainīt līdz pat pēdējai dienai, jo papīros jānorāda tikai īsto liecinieku dati un jāparakstās. :)
Paldies par iedrošinājumu! Tur jau tā lieta, ka lielas kāzas gribas tikai skatoties skaistas bildes, skaistas garās kleitas un krāšņos ziedus! - bet reālajā dzīvē, laikam, tomēr nē - tas nav mūsu variants! Protams, balta kleita man būs - īsa, smuka! Un pušķis arī! Un smuka ceremonijas vieta! Bet bez kāzu šika un visa, kas no tā izriet!!!
Ieskau investēt labā fotogrāfā un tad būs arī skaistas bildes! :) Nav jau jābūt garai kleitai, lai būtu skaistas bildes! Varat pirms svinībām divatā uztaisīt pāris h fotosesiju, vēl safoto grafēt ceremoniju un, domāju, ka būs skaisti!
Un liecinieki būs vienīgie, kuri zinās! Vēl labākie draugi, kuri atbalsta mūs šajā jautājumā! Vienkārši mazliet bail, ko domās vecāki un vecāka gājuma radi?!!!
Jā, fotogrāfs noteikti!
Nu ja jau vecāki ir ļāvuši jums būt kopā 20 gadus un laist pasaulē bērniņus bez precēšanās, tad kāpēc, lai būtu aizspriesumi pret ko šādu (ar to domāju, ka vecmodīgi viņi drošvien nav)!? :) Galu galā, kāzas jums ir jātaisa tādas, kādas vēlaties jūs paši! Kā jau teici- ģimeni jūs jau esat nodibinājuši, un šīs kāzas nebūs klasiskais 'ģimenes sākums'. :)
Jā, tas gan!!!! Vienkārši daudziem ir stereotipi par kāzām kā tādām - visam jābūt kā ierasts! Bet it kā, kopumā, vai tad tiešām cilvēki tik iestīvējuši, ka nespēs to uztvert vairāk nekā pozitīvi? Es laikam sevi mazliet par daudz uzkurinu!
Domāju, ka ļoti laba ideja!
Ne gluži no personīgās pieredzes, bet caur paziņām... "Jaunais pāris" kopā ar lieciniekiem sareģistrējās dzimtsarakstu nodaļā, tad viņiem bija fotosesija un vēlāk devās mājās pie pārējiem, kur arī viesi bija saaicināti uz dz.d. ballīti! :) Paziņa bija lieciniece un teica, ka ņemot vērā, ka jaunie tieši šādu variantu vēlējās, kāzas izdevās superjaukas un mīļas :)
Es ar vīru arī negribējām kāzas, tomēr gribējām būt precēti. Tad nu divas dienas pirms kāzām uzaicināju pašus, pašus tuvākos ciemos. Nebija nekādas māsīcas, brālēni tantes un citas personas. Sākumā visiem pirmā doma bija, ka ielūdzu uz dzimšanas dienu, jo tā būs trīs dienas vēlāk, bet nē, paziņoju- es precos. Divatā ar vīru (nebija pat liecinieku) sareģistrējāmies un devāmies uz mājām, kur mūs jau gaidīja nedaudzie viesi. Ā, pa ceļam fotosalonā uztaisījām vienu bildi. Vairāk gan mums nav.
Ļoti, ļoti forša ideja! Lai izdodas!!!