Kāzu plānošana
Citas tēmas
Divas kāzas
Sveiki, vēlējos painteresēties kāds ir jūsu viedoklis un kāda pieredze saistībā ar tā teikt "divām" kāzām. Doma ir tāda pagājušā gada jūnijā mums bija kāzas dzimtsarakstu nodaļā, bija palielas kāzas diezgan brīvā formātā, jo mums tā patika labāk, bet runa nav par to... Tagad esam nolēmuši savu laulību svētīt baznīcā un apmeklējam baznīcas skolu... cik tas būtu pieņemami vai nepieņemami, ka mums būtu tā teikt šīs otrās kāzas un arī gandrīz tik pat lielā formātā kā pirmo reiz,es protams nerunāju par pirmo pastaigu, tiltiem, vārtiem un mičošanu...
P.s. Laulību svētīšana tiek plānota apvienojot tās ar mūsu bērna kristīšanu.
Darīt jau var visādi. Tavā gadījumā var apjukt viesi, kuri nesapratīs vai atkal kaut kas jādāvina? Mums laulību iesvēte būs februārī. Taču netaisīsim neko. Nevienu nelūgsim. Būsim tikai divatā, kā toreiz, kad apprecējāmies. Plānojas darbadienā rīta pusē. Man pašai negribas lielu bardaku.
Par dāvanām runājot-tā kā ar visiem ikdienā ir pietiekoši regulārs kontakts, tad būs viegli piemetināt, ka kāzu dāvanas negaidām, bet tā kà cilvēkiem vienmēr gribas apdāvināt dodoties ciemos, tad viņiem būs iemesls apdàvināt kristāmo :)
Runājot par bardaku- manuprāt, liels cilvēku skaits nav bardaks, ja par viesu labklājību ir pārdomāts... Man tas vairāk asociējas ar līksmību, spēlēm, dziesmām un dejām :)
Esmu dzirdējusi par vairākiem šādiem gadījumiem :) Sviniet, kā vēlaties :) Galvenais bez stresa un izbaudiet šo dienu! :)
Sveikas,
Samuci,man jautājums par baznīcas skoliņu :) Ja drīkst jautāt,kuras baznīcas skoliņu jūs apmeklējat?:) Man ir aizdoma,ka varētu būt ,ka kopīgi mēs to apmeklējam :)