Kāzu plānošana
Citas tēmas
Kāzu DRESS CODE viesiem
Sveiki!
Vai kādai ir bijušas vai plānojas kāzas ar dress code?
Man ļoti gribas,bet daži viesi jau par to pukst. Vai man jāieklausās viņos vai darīt pa savam?
Smieklīgi tie viesi - manējie pukst par to, ka dress code nav noteikts :) Dari tā, kā pati uzskati par vajadzīgu, galu galā tās ir Tavas kāzas!
Piekrītu, dari, kā esi iecerējusi!
Zinu, esmu saskārusies, ka varbūt kāds jau laicīgi ir iegādājies tērpu, bet tad lai vismaz aksesuārs ir Jūsu kāzu krāsā :)
Skatoties, kas tur būs rakstīts. Ja vīriešiem jāierodas frakā un sievietēm vakarkleitā, tad gan var būt izmisuma kliedziens. Bet ja tās ir kaut kādas krāsu detaļas, tad ir citādi. Jāizvērtē cilvēku spējas un rīcības.
Manuprāt, pilnīgi normāli noteikt dreskodu, kādi gan tur var būt iebildumi? Ja vien tas nav lūgums ģērbties kādā noteiktā krāsā, jo tas gan var kādam nepatikt. Piemēram, es kā viesis visticamāk neierastos uz kāzām, ja būtu jāģērbjas, piemēram, koši oranžā vai tajā briesmīgajā tumši zilajā, kas tagad ir tik populāra un katrās otrajās kāzās. Varbūt, lai būtu kompromiss, raksti, ka dreskodu būtu vēlams ievērot, bet nav obligāti.