Kāzu plānošana
Citas tēmas
Ieluguma teksta jautajums
Ka butu ta forsi uzrakstit kāzu ielūgumā, ka musu kazas ir pieauguso ballite and ka berni nav aicinati? Es nevaru isti saprast ka lai ta smuki uzraksta lai cilveki neapvainojas. Es nedzivoju latvija bet taisisim kazas latvija. Pirmkart, es nevienu savu radinieku un draudzenu bernus nepazistu. Otrkart tas mums butu par dargu aicinat visus bernus un treskart gribam pieauguso balliti:)
Varbut kads ir kaut ko tadu rakstijis ielugumos? Man te ta saka ka vienarsi ierakstot vecaku vardus ieluguma tas nav saprotams ka visa gimene nav aicinata un ka esot jaraksta ka berni nav aicinati.
paldies!
Hmm, šis ir tāds sarežģīts jautājums, bet domāju, raksti tik vien vecāku vārdus, bet apakšā uzraksti, ka noteiki jāpaziņo par ierašanos jeb jāsazvanās. Tad vari arī pa telefonu precizēt, ka bez bērniem. Lai jau paši vecāki atpūšas.
Es gan esmu dzirdējusi, ka paši vecāki vairumā izvēlas tomēr braukt bez bērniem, lai vieglāk pašiem un citiem.
Mēs ierakstījām vai nu abus vārdus, vai vārds+1.
Esmu redzējusi, ka ielūgumā norāda - " šoreiz ļausim bērniem atpūsties no vecākiem un atstāsim toa vecvecāku gādīgās rokās "...
Varbūt noder ;)
ja es kaut ko lidzigu uzraksitijju:)