Kāzu plānošana
Citas tēmas
Medusmēnesis
Pēc mēneša kāzas (21.06), taču mums ar mīļoto vīrieti ir iešāvusies neprātīga doma – nākošajā dienā laist medusmēneša ceļojumā! Apskatot dažādus pēdējā brīža piedāvājumus, sirdī iekrita romantiskā Grieķija, jo arī mana kāzu kleita ir grieķiskā stilā, taču tad mēs nedaudz “uzkārāmies”, izvēloties vietu: KUR? Skatāmies uz 2 salām – Krētu un Rodu, varbūt Jums ir kāds labs padoms, kurā no vietām būs 1) aktīvāka izklaide un naktsdzīve 2) vairāk iespēju iepirkties un izbraukt pamakšķerēt 3) ir vairāk jaunāka gada gājuma cilvēku! Varbūt tad tomēr uz paša kontinenta?! Ļoti gribētos paņemt all included ceļojumu no Novatours, jo viņiem ir labi karstie piedāvājumi, piemēram, tagad uz maija beigām vispār pa 265 eur no personas var tikt uz Krētu, numuriņi gan ne visai, bet es nepētīju smalkāk citas viesnīcas.
Paldies un ļoti gaidīšu atsauksmes/ieteikumus!
Gan Krēta, gan Roda abas ir diezgan "klusas". Protams, ka var atrast kādu naktsklubu vai krodziņu, bet tas nebūs īsti piemērots jauniem cilvēkiem. Kārtīgas ballītes notiek Ibiza un Maljorka. Abas salas ir vidusjūrā, tur ir labākā naktsdzīve, sķiet, pat pasaulē. :)) Tusiņi, ballītes, putu disenītes, dejas uz galdiem, kokteiļu lietus utt. utt. superīga mūzika, ballītes katru nakti līdz rīta gaismai! Iesaku! :)
Paldies, ļoti vērtīgs padoms, jo tieši gribas vairāk izklaidi līdz rīta gaismiņai, lai ir ko atcerēties!
Vienīgais, kas man likās interesanti, ir tas, ka aģentūra piedāvā visu iekļautu tieši šim ceļojumam https://www.novatours.lv/meklet/atputas-celojumi/griekija/herakleja
Sveika,
Mēs tieši nesen (maija sākumā) savam medusmēnesim ņēmām all inclusive uz Krētu, bet laikam ar citu tūrfirmu (Alida tours, man šķiet). Krēta tiešām nebūs piemērota trakām ballītēm, vismaz tas kūrorts,kur palikām mēs (Heronissos).
Uz Krētu braucām vairāk izbaudīt dabu - kāpām kalnos, gājām pārgājienos, braucām kvadru tūrē un ar dažādiem kuģīšiem uz netālām salām.
Arī lielveikalu tur īpaši nav, nu vismaz ne tādā izpratnē kā pie mums.