FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Citas tēmas

Mičošanas alternatīvas

c
caaliitis 26.05.19. 20:43 | Kāzu datums: 05.07.2019

Tā kā mums nebūs klasiskā mičošana, bet vadītājs uzstāj, ka pārim, obligāti, ir kas dodams uzsākot ģimenes ceļu..., tad man interesē, kas būtu tāds oriģināls, ko varētu nodot jaunajam pārim- sievai un vīram, bez priekšautiem, pīpēm, aubēm utt. Mums ir aptrūkušās idejas

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
O
Olīvija 04.06.19. 13:56 | Kāzu datums: 09.02.2019

Mums bija superīga mičošana bez aubes, cirvja, pīpes, u.t.t. :D No visiem viesiem tika aicināti visu grupu pārstāvji (no vecākiem, no draugiem, no bērnības draugiem, no radiem, no vedējiem, vēl var kko izdomāt) Katrai grupai iedalīts dzijas kamolītis. Visu kamolīšu pavedieni nonāk pie jaunā pāra, un skanot kādai skaistai dziesmai, jaunais pāris tin visus pavedienus vienā lielā kamolā. Ideja tāda, ka vienā kamolā tiek satītas lielākās vērtības: ģimene, draugi, nākotne, pagātne, atbalsts, viedums, dzīvesprieks, u.t.t. Gan jau kkur var atrast precīzāku aprakstu :D Man pašai ārkārtīgi patika!!! Mums kāzas bija kā teikt "pa smalko", diezgan modīgas, un tradicionālā mičošana būtu konkrēti izkritusi no konteksta... Un arī tas, ka mēs ar vīru aprecējāmies, kad jau dzīvojam kopā gandrīz 8 gadus, un bērnam ir jau gandrīz 7 :D Attiecīgi, sievas un vīra kārtā esam jau ļoti sen, tapēc auba un cirvis izskatītos muļķīgi :D

c
caaliitis 04.06.19. 22:57 | Kāzu datums: 05.07.2019

Olīvija, liels paldies par ideju. Man šī ideja ļoti patīk :) Mums ir, kas ļoti līdzīgs, esam kopā 5 gadus, tik mazajam ir 1.5 :D aubes, cirvji.un visi pārējie padomju laika atribūti, nav tas, ko vēlamies, bet Tava ideja un pieredze ļoti noderēs! :)