Kāzu plānošana
Citas tēmas
kāzu karogs
ko jūs rakstiet uz sava karoga??
uz mūsu karoga?
to taisa vedēji- un man nav ne jausmas, bet pēdējās kāzās bijām un varu ielikt bildi ja vajag!
bet tas ļoti vienkāršs...
Ieliec gan, ja vari! Mans līgavainis par tādiem karogiem neko nezina.
ja var tad uzvaardu attaino - kaads dziivnieks utt. ja ne tad profesijas priekssmetu - (graamata - graamatvedis. atsleega - atsleedznieks utt.) taa vis maz dariija agraak. tagad jau visu ko var "uzcept " uz karoga.
otrejā pusē rakstīts
laba sieva :
1) nenoklausās sarunas
2) neredz vīra sānsoļus
3)un vēl kautkas tādā garā
un vīram tas pats tikai otrādi!
viņi uzlika parakstus un gimenes zīmogu:
RADIVINSKU SAVIENĪBA kāzu datums un engelītis ar bultām!
tas ir vienkārši,primitīvi, bet tieši tas iepatikās!(izdrukāts kur drukā T-kreklus uz xxxxl izmēra)
Ingreta, es arī esmu līdzīgus kāzās redzējusi! Tādi man liekas vairāk karogi, nekā T-krekliņš! :)
Nu man jau patīk tā nopietni pieiet tai lietai,ja karogs tad jābūt līdzīgam karogam.Ja krekls tad krekls.)))
tur nebija masta un pielikt nebija kur...un tie tādi jaunieši, kam tādas lietas patīk...
viss atkarīgs no cilvēka kam taisi kāzas...
Nu protams ka jārēķinās kāds r jaunais pāris.Bet es runāju par sevi.
Inegreta - baigi pacentshies esat.Tads kartigs gjimenes karogs:)
Tu pati taisīji to ģimenes karogu vai kaut kur tādus taisa? Mēs esam izdomājuši kaut ko uz tādu pašu stilu...
Tāds karogs bija mūsu ievedamajiem:)
Es savus karogus pasūtu Tukumā -reklāmdrukas firmā APO.Parasti nopērku pati audumu un izgriežu karoga formu,tad eju ar materiālu pie meitenēm un izdomājam ko likt virsū.Pēc noteiktā laika zīmējums ir virsū.Tad seko mans tālākais darbs,sašuju kopā,bārkstis,kāts,pušķīši.Pēdējāis darbs ir redzams pie ILSSY kāzu apraksta.
Tiešām, Ingreta, esi liela malacīte... šādi visu izdomāt.. super radoša esi!!! :)))) Paldies par informāciju.
APO taisa arī apdruku krekliem ,krūzēm,glāzēm.....Un es tur sūtīju Ilssy ģimenes zīmogu.Meitenes tur foršas var visu sarunāt pudeļu etiķetes,kalendārus ar jaunlaulāto bildēm.Tikai man liekas ka to visu jāgatavo vedējiem lai jaunajiem liel;āks pārsteigums.Man APO atrodas sētā tad viegli visu sarunāt.
firma Lemaris taisa Ganību dambis ja nemaldos!
viņi var visu uztaisīt ko vajag!
vispār specializejās uz sporta krekliem(hokeja, basketbola) bet taisa arī visādas apdrukas krekliem, karogus kāzu, priekšautus arī var pasūtīt!viņiem tur foršs skukis trādā visādus brīnumus no datora māk izvilkt ārā, un smuki zīmē!
kur tos karogus lai liek? Dekorējot zāli? te vienā bildē izskatās, ka karogs tika celts augšā - tas notika mazā ceļojuma laikā pēc ceremonijas vai kad? :)