Kāzu plānošana
Citas tēmas
Kāzu 1 gada jubilēja. Kā Jūs svināt?
Tuvojas musu kāzu jubileja - 1 gads. Kā parasti norisinas ši diena? Vai kāds var dod labu padomu kā nosvinēt šos svētkus? :)
Jā,mani ar dikti interesē šī tēma,jo mēs bijām vedējos un tuvojas 1.kāzu gadadiena un man nekādas idejas nenāk prātā,jo laikam domas vēl tik par savām tiko pagajušām kāzām ;)
man arī tas būtu svarīgi uzzināt! varbūt tieshām kādam ir kas padomā? vai varbūt kāda laba ideja, kā varētu atzīmēt šo dienu?
mēs domājam divatā aizbraukt uz kādu viesu namu un jauki divatā atpūsties. Varbūt vēl ieplānot kādas izklaides.
mums diemžēl gada jubileja iekrīt pirmdienā! un tā tāda neforša diena svinībām...bet domājam vakarā doties uz kādu restorānu romantiskās vakariņās. un iepriecināt viens otru ar dāvaniņu.
un tad kaut kad tuvākā laikā rīkosim arī omulīgu vakaru ar draugiem, kad skatīsimies kāzu video! (tas tiek taupīts kā dāvana pirmajai kāzu jubilejai, tā ka mēs to vēl pat neesam redzējuši)
tik viena lieta - nezinu ko pieklājas dāvināt pirmajā kāzu jubilejā! :) varbūt kādai nu jums ir kāda jauka ideja?
jā mums arī kāzu jubileja sanak pirmdienā! Domāju tajā pašā dienā kaut ko jauku sarīkot mājās un piektdien, sestdien svetdien kaut kur aizbraukt un nosvinēt. tikai gribās kaut ko kopā, nu atpūtu izkalaidi, romantiku ... nu pat nezinu.. varētu kādu mājiņu pie jūras vai viesnīcas numuriņu. Tagad esmu nesaprašanā jo gribās jauki un mīļi atzīmēt...
Kāzu dienā vedēji mūs aizveda uz Abavas rumbu, kur metām vainadziņus. Un tas viss bija ļoti skaisti un mīļi. Un domāju ka tā mums būs arī kā tāda tradīcija, katru gadu uz turieni aizbraukt, pakavēties jaukās atmiņās :)
nu ja, parasti vedēji kaut ko omantisku organizē, atgādinot kāzu tematiku : )
muus arii kaut kur vediis ar aizsietaam aciim:)
bet taa - shashliku vakars ar draugiem pie vedeejiem pirtii
domaaju, ka meitenes, kam kaazu jubileja 1.pirmaa jau klaat vareetu ielikt kaadu bilzuku - kaadi tad izksatamies peec gada:))
ārprāts liekas pavisam nesen vēl mēs par savām kāzām spriedām,nu jau gads rinķī.Tiešām kā laiks skrien.
Daudz laimīgus pārus esam padarījuši,bet visumā viss rit kā pirms kāzām ,bērni,ģimene darbs.Tik darbu gan esmu nomainījusi.Nedaudz grūtāk apvienot ar kāzām,bet pie visa pierod.
Saviem jaunajiem gada kāzu jubilejā vienmēr uztaisām kādu pārsteigumu.Nerakstīšu ko tieši ,jo zinu dažas manas līgaviņas te sērfo.
Mums kāzu jubileja iekrīt pirmdienā, kad man sākas atvaļinājums, bet vīram nē.13.07. dosimies uz Koknesi uz vinsīcu-resotrānu Vino Rosso , kur pavadīsim vakaru Mini SPA kompleksā, romantiskas vakriņas franču gaumē un nakti.
savukārt mēs saņēmām uzaicinājumu būt savam vēdējtēvam par vedējiem:)
labi, ka mums bija brālis un māsa par vedējiem, neviens šķīries nava, bet vienalga tāda sajūta kā meksikāņu seriālos, kur visi viens otram radi utt
mums gada jubileja sanāk 18.augustā, kad Rīgā būs pilsētas svētki. Uz šo brīdi arī nav vēl ideju kā nosvinēt. Tikai zinām to, ka nekādu mega tusu ar draugiem netaisīsim. PS: Jau gada beigā mūsu ģimenītei pievienosies mazs brēkulis! :)
"-:)
neaizmirstiet,ka beidzot varēsiet izlasīt vēstulītes,ko rakstījāt kāzās!!kādam nāksies braukt uz mežu ar lāpstu!! mums tās vēstulītes glabājas pie mūsu mīļiem vedējiem!! un tas ir vienīgais,ko es zinu par gada dienas svinēšanu,pārējais tiek turēts noslēpumā!!!tik ceru,ka nebūs jāatzīmē dzemd. nodaļā!!
Apsveicu!!!!tas ir tik jauki!!!:))
a mūsu pudeli ko metām gaujā atrada :) Zvanīja cilvēks no Valmieras, teica, ka 5km no baznīcas līdz Sietiņiezim nopeldējusi:)))))
Mums savukārt vēstulītes rakstīja viesi. :) Tagad katru mēnesi savā pastkastītē atrodam 4 vēstulītes :)
Mums vedējmāte jau pirms kāzām ieteica rakt pudeli, lai katru gadu ir, kur atgriezties, nav jādomā, kur braukt, ko darīt. Viņa stāstīja, kā viņiem sākumā bijis, ka katru gadu jādomā uz kuru restorānu nu šogad iet un pēc gadiem 10 tas apnīk, tad sākuši braukt uz saliņu pie baznīcas, kur laulājās, šampi iedzert, tagad tā ir tradīcija, nav jālauza galva, kur un ko, tas ir kā pamats un tad jau spontāni var kaut ko piedomāt klāt, kā vienam otru pārsteigt un iepriecināt, kā kopā mīļi pavadīt laiku. Mēs gan pudeli neierakām, bet agriezīsimies kāzu gadadienā viesu namā, kur svinējām kāzas, tā ir vasara un vieta pie jūras, zinu, ka būs skaisti :)
paldies liels! :)
Madleena - super, sveicieni arii no mums:)
un arii mees beidzot tiksim pie savaam veestuliiteem... pudeli nerakaam, bet vareetu veelreiz iet mest gaujaa greekus:D