FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Citas tēmas

lietus kāzās...

r
rausiite 16.07.08. 11:02 | Kāzu datums: 20.06.2009

Sveiki, gribētu zināt, kā Jūs tikāt galā ar šo postu-ja kāzu laikā līst???vai arī, kā jūs būtu rīkojušies, jo tas jau ir baigi svarīgi, visi tilti, visi āra darbi paliek neizdarīti, bet laiks līdz ierašanās viesu namā taču jāaizpilda....kā jūs to paveicāt??? :)

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
o
oktobris 16.07.08. 11:06

Man arī interesē šī tēma, varbūt kāda var ieteikt kādu veikalu kur pārdod lielus baltus lietussargus, lai abiem būtu zem viena jāstaigā.

simija 16.07.08. 11:06 | Kāzu datums: 20.09.2008

Manuprat tas nemaz nav tik tragiski :) lietusardzins roka un aiziet-man jau skiet ka taja svetlaime, un eiforija tas lietus nemaz tik traks neliksies :)

any_a 16.07.08. 11:08 | Kāzu datums: 23.08.2008

Uz Ģertrūdes un Barona ielas stūra atvēries jauns veikals Aleksandras vietā - tur tagad pārdod somas un lietussargus - burvīgi visāda lieluma un krāsu, arī balti:) Par cenām gan nezinu, bet izmēru dažādība gan liela:)

Mārdža 16.07.08. 12:30 | Kāzu datums: 20.06.2008

Es pilniiba piekriitu simijai! Mes tikko kā iznācām no zaksa, sāka līt, un tā visu tiltu un izdarību laikā!! bet tas mūs nespēja atturēt visā ar prieku piedalīties, jo tāda diena ir tikai viena mūžā un to vajag izbaudīt maksimāli!
Un saka jau, ja kāzu dienā ielīst, tad dzīves laikā mazāk asaru līšot! ;) Jauki ne!