Kāzu plānošana
Citas tēmas
Kāzas aprīļa beigās - laikapstākļi???
Vienmēr esmu sapņojusi par kāzām pavasarī, jo tas ir laiks, kad atkal satikāmies ar savu topošo vīru un šoreiz atšķirībā no iepriekšējās īsās kopā būšanas uzplauka mīlestības pumpuriņi...un nu jau būs piektais pavasaris kopā. Tieši tapēc šie pavasara mēneši man ir īpaši - tā smarža gaisā, sajūta, ka viss vēl būs...ehh...BET biedē laikapstākļi - nepavisam negribētos vējainu, aukstu un pagalam nemīlīgu laiku, turklāt gribētos arī piedzīvot pirmos, maigi zaļos lapiņu čemuriņus. Pavasaris gan katru gadu iestājas savā laikā un, piemēram, šogad aprīļa beigas bija visai siltas, tomēr gribētu zināt jūsu pieredzi - līgavas vai vienkārši kāzu viesa statusā ar kāzām aprīļa beigās...
Ps. Esmu jau sadomājusies tiktāl, ka apsveru iespēju pārcelt datumu uz citu mēnesi.
Tāds īsts pavasaris parasti gan maijā sākas ( ar lapiņām), bet mēdz būt arī labas aprīļa beigas. Katrā gadījumā ziema jau būs beigusies un Tava baltā diena tāpat būs skaista un jauka.
Ar aprīļa beigām ir tā-var būt jau lapiņas kokiem bet var būt vēl sniegs.Man dzimšanas diena ir pa juriem -23 aprīlī un ir bijis ka sauļojamies un ir karsti un ir bijis putenis.Neparedzami laika apstākļi ,bet šajā dienā vienalga kāds laiks ,jo tā ir Jūsu laimīgā diena.Man otrās kāzas bija 16 aprīlī un bija saulains laiks +16 grādi.Protams bija pamitrs ,bet vienalga skaisti.
Mums kāzas bija maija beigās. Esmu ļoti priecīga, ka izvēlējamies tieši šo laiku. Viss apkārt ziedēja, jau zaļumiņš bija......mmm, burvīgi :) Bija arī pietiekami silts. Sākumā kāzas plānojām aprīli, bet nācās pārcelt un labi, ka tā.
cik atceros, tad ir bijis gan tā, ka staigāju kreliņos ar īsām rokām, gan tā, ka 22.aprīlī vēl uz kalna snovoju (tas gan bija pirms 3 gadiem). es drīzāk ņemtu maija sākumu- taisījos pati to izvēlēties, bet mīļotais nepiekrita, jo tad vēl skola un sesija nāk.
Jā, Susurinsh, apmēram tādu laiciņu arī gribētu, bet tā jau ir ar to aprīli, ka neko nevar zināt :)
Paldies jums, meitenes, par atbildēm, vēl dažas dienas varu domāt, pēc tam gan būs jāpieņem izšķirīgais lēmums. Tā jau ir, ka būtībā tas viss ir maznozīmīgi, ja precies ar savu mīļo cilvēku, tik vien tas, ka tā diena tik (!!!) ilgi gaidīta un gribētos, lai viss ir "pa skaisto" ;)
man patīk aprīlis ar to ka pēcpusdienā var labi fotogrāfēt - ja ir saule - jo tad tādas smukas skaistas ēnas un koki vēl nav tā salapojuši... eehhh skaists laiks!