FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Citas tēmas

Vai kāda no jums izmanto iespēju izveidot kāzu mājaslapu?

i
ilze_egle 13.05.10. 20:07 | Kāzu datums: 05.01.2004

Vai kāda no jums izmanto iespēju izveidot kāzu mājaslapu?
Kāds ir šādas lapas praktiskais pielietojums?

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
B
Baandonis 02.05.18. 10:16

Ja vēlaties kāzu lapas, tad iesaku weebly platformu - ļoti ērts un vienkārš rīks. Te arī raksts latviešu valodā par šo mājas lapu platformu.
Katrā ziņā, lai to darītu vēlama kaut minimāla pieredze ar mājas lapu izveides projektu vadību un neliels ķēriens dizainā - savādāk rezultāts var krietni atšķirties no iecerētā.

A
AnnaRoze 07.08.17. 15:11 | Kāzu datums: 20.12.2016

Ja kādam gadījumā vēl ir aktuāli, šeit var ļoti vienkārši izveidot skaistu kāzu mājas lapu.
weddenly.com.

Viss ļoti saprotams un ērts. Pati esmu izmantojusi un ieteikusi saviem draugiem arī. Tagad lapa palikusi par piemiņu no šīs skaistās dieniņas. :)

V
Vin:) 14.05.10. 17:11 | Kāzu datums: 24.07.2010

Eeh, tā, ka dažas dāmas (dāma)te tā ļoti cepas par to ielūgumu etiķeti - nosmējos un izdomāju speciāli pārbaudīt vēlreiz etiķetes grāmatā - tur rakstīts, ka ielūgumi jāsūta NE VĒLĀK kā 2-3 nedēļas pirms pasākuma. Un par AGRĀK nav teikts nekas! Tāpēc, meitenes, sūtīsim, kad gribam un negaidot PĒDĒJO etiķetes termiņu :D:D Ja kāds vēlas, lai gaida :)

V.Kincāns, "Etiķete" , 138.lpp. 15. rindiņa no augšas :)

Kur var ņemties?! Katrs taču sūta savus ielūgumus, un ja kāds būs nepieklājīgs, tad sūtītājs, nevis augstie rakstu zinātāji :D:D

alise1988 14.05.10. 16:50 | Kāzu datums: 03.07.2010

nu man prieks, ka tu savaa dziivee esi panemusi ari etiketes gramatu rokaa, nevis maaki tikai kjengaaties un rakstit savus :D :D :D :D

Kaut kaa liekas divaini, ka laimiiga ligava, kas ar prieku gaida/organizee savas kaazas, varetu but shitik riebiiga. Iesaku tev varbut ne tik daudz lasit etiketes gramatas, bet parupeties par to, lai butu laimigaka ar sevi, jo acimredzot, tev ir loti nopietni kompleksi par kaut ko

R
Roxy 14.05.10. 12:54 | Kāzu datums: 10.10.2010

Mes ari majas lapu neveidojam,jo vienkarsi nav laika...turklat ari negribas :-)Bet esmu redzejusi dazu paru veidotas :-)Man prieks,ka viniem ir pieticis speka un gribesanas tadas izveidot!
Bet runajot par ielugumiem...mes izsutijam janvari save the date kartinas Irijas un Anglijas viesiem,bet ielugumus sutisim 2 dalas - junija Latvijas un Ukrainas viesiem,bet augusta beigas Irijas un Anglijas viesiem.Ne pie kadas noteiktas laika etiketes mes nepieturamies ar ielugumu izsutisanu-drizak gan domajam par viesiem - lai vini var izbrivet sev atvalinajumus,atrast aukles berniem,pagut izdarit visus citus darbus,kas saistiti ar dosanos uz kazam :-))

M
Montaliine 14.05.10. 11:23 | Kāzu datums: 10.07.2010

Es piekrītu aurorai par to, ka nepietiktu pacietības un laika mājaslapu uzsturēt kārtībā. Tāpēc nemaz nedomājam to veidot :)

a
aurora 14.05.10. 09:09

mēs par mājas lapu kaut kā pat īsti nedomājām. laikam man nepietiktu pacietības visu laiku uzturēt lapu "darbībā". malaces, kas to spēj izdarīt :))

P.s. meitenes, beidziet ķerties uz to "provokatori", tas taču viņas stils- uztaisīt pēc iespējas lielāku kašķi, kas atkarīgs no mēness fāzēm. lai tik sūta ielūgumus, kauč i divas dienas pirms kāzām, jo mamma taču aizmirsīs savādāk ierasties.

V
Vin:) 14.05.10. 08:53 | Kāzu datums: 24.07.2010

Mums ir mājaslapa - nosūtījām tās adresi jau janvārī draugiem - kā pārsteigumu, ka būs kāzas -vēstulītes no sērijas - reku varētu sanākt viens feins vasaras pasākums - un saiti uz mājas lapu
Mums šai lapā ir:
jaunākās ziņas- kas un kā tiek darīts, mūsu emocija, humorīgi pastāstiņi - mums ar humora noti, karikatūrām utt. tā ikdiena.
par mums - vienkārši par mums;
viesu grāmata;
jautājumi nums-
galerijas
derīgi padomi - arī humorīgi tekstiņi par uzvedību kāzās, karikatūras, padomi siržu iekvēlinātājiem utt..
galerijas
norises vieta
viesi ir sajūsmā un mājaslapu apciemo regulāri , esam saņēmuši ļoti daudz komplimentus, jo lapas teksti ir gan ar humoriņu, gan ar romantisku noti - un mums ir vesels kāzu fanu pulks :)

par to saites personalizēšanu - mēs nekādu speciālo maksas pakalpojumu neizmantojam - vīra brālis uztaisīja saites saīsinājumu caur portālu tiny.cc un visiem viegli atcerēties, saite viekārša un - bez maksas :):)

i
ilze_egle 14.05.10. 08:47 | Kāzu datums: 05.01.2004

Ja tu būtu mācījusies lietišķo etiķeti, tad zinātu, ka katrā valstī tā ir atšķirīga. Ja austrumu valstīm etiķete pieļauj kavēt un apskauties ar biznesa partneriem, tad ziemeļvalstīs to uztvertu kā necieņu, utml.
Ja apskatās Tevis norādītos linkus, tad redzam, ka viens no tiem ir ASV (laikam), otram (vakartērpi.lv) norādīts, ka tas ir no ārzemju resursiem (ņemot vērā specifisko "save the date", pieļauju, ka no ASV).
Secinājums, google zin daudz, bet ne viss, kas tur rakstīts ir patiesība un tur atspoguļotās tēmas ir nepilnīgas. Tieši tāpēc ir domātas grāmatas.

alise1988 14.05.10. 01:44 | Kāzu datums: 03.07.2010

vakarterpi.lv/?lp=news&cid=37&lg=lv
en.wikipedia.org/wiki/Wedding_invitation

Sajos rakstos kaut kaa neredzu tavas etiketes 3-4nedelas. Varbut 3ned. ir uz viesiibaam, balleem. Bet shiis ir kaazas!

Taa kaa Latvijaa save the date kartinas http://en.wikipedia.org/wiki/Save_the_date nav tik popularas, tad domaju, ka taa vietaa tiek izmantotas shiis kaazu majas lapas, kas ir labs veids kaa miili pazinot saviem tuvajiem par gaidamo notikumu un informet par dazadam detalaam - kaa jau meitenes mineeja - (ne)veelajamaam pukeem, daavanaam, varbut kads apgerbs butu piemerotaks svinibu vietai utt. Man patik taa ideja, bet tagad liekaas, ka nu jau par velu taisit majas lapu..

frauA 14.05.10. 01:05 | Kāzu datums: 11.06.2011

vispirms paskaties kāds ir manu kāzu datums un tad sāc šokēties Es šodien daļai viesu iedevu mūsu kāzu mājas lapas adresi, lai viņi laicīgi gūst priekšstatu par to, kas viņus sagaida Atšķirībai ir tā, ka šie ciemiņi ir ārzemnieki un viņiem būs jaizbrīvē vairāk par divām brīvām dienām
Ja kāzu mājas lapa nekalpo par ielūgumu, tad tas ir pilnīgi ok ļaut viesiem vairaku mēnešu garumā sekot līdzi aktualajai informācijai

alise1988 14.05.10. 00:04 | Kāzu datums: 03.07.2010

kaadaa sakaraa tu man to saki? es neteicu neko par etiketi - taajaa diskusijaa teicu par to, ka musdienaas cilveki pasakumus/atvalinajumus/celojumus ieplano agri, jo visiem ir daudz un dazadu darishanu, neatkariigi no kaut kaadaam etiketeem. Neviens no manejiem leetaas biletes neiemainiis pret to, lai naktu uz manaam kaazaam, taa ka ielugumi pusgadu ieprieks vinus attures gan no citiem plaaniem sajaas 2dienaas

i
ilze_egle 13.05.10. 23:58 | Kāzu datums: 05.01.2004

Etiķete nosaka, ka uz lieliem pasākumiem ielūgumus izsūta 3-4 nedēļas iepriekš. Uz nelieliem pasākumiem- 1-2 nedēļas iepriekš. Ja sūta ielūgumu ātrāk par 4 nedēļām iepriekš, vienu vai divas nedēļas iepriekš jāsūta atgādinājums.
Ja kādam plānots meklēt lētās biļetes un kaut kur doties, tad ielūgums pusgadu iepriekš viesus no plāna ceļot neatturēs. Tāpat- tiem, kas ir tuvi jaunajam pārim, vienmēr atradīs laiku ierasties, tie, kas nav- tiem arī gadu iepriekš izsūtīts ielūgums nelīdzēs :)
Ne visi lieto plānotājus un tik agri izsūtīts ielūgums sen būs pazudis un aizmirsies- atcerēsies tik, kā jā, kaut kad vasarā bija jābūt.
P.s. Droši pārmetiet man, ka es atkal ar savām negācijām šajā forumā :D :D :D hā-hā :)

alise1988 13.05.10. 23:11 | Kāzu datums: 03.07.2010

tu jau vienreiz briinijies par to, ka ielugumus izsuta "par agru" pie julija ligavaam diskusijaa - vairakas meitenes sarakstija par to komentarus - iesaku izlasit!

Annačka 13.05.10. 23:04 | Kāzu datums: 14.08.2010

Mūsu mājas lapa būs mūsu kāzu ielūgums. :) Mēs ar topošo strādājam jauno tehnoloģiju jomā un mums darbā visu laiku tiek darīts viss, lai visu optimizētu un pēc iespējas vairāk atteiktos no papīra darba. Mēs vienmēr cenšamies iet laikam un tehnoloģijām uz priekšu, tāpēc arī ielūgumus mēs nolēmā taisīt elektroniskus. Mēs nedaudz pasaudzēsim dabu un kokus :D

Mājas lapā ir dažāda informācija:
1. pats ielūguma teksts
2. mūsu iepazīšanās stāsts
3. tekst kā mēs viens otru redzam mūsu acīm
4. kāzu norise un tās vietas
5. mūsu galerijas, kur ir arī mūsu bērnības bildes
6.viesu grāmata
8. kāzu plānošanas dienasgrāmata un vēl citas noderīgas lietas.

Kā arī mūsu kāzās nebūs vecāka gājuma cilvēku, tāpēc nevienam nebūs problēma saņemt,izlasīt un izpētīt mūsu mājas lapu.

M
Meridita2010 13.05.10. 22:48 | Kāzu datums: 10.07.2010

Ielūgumi vel nav izsūtīti , bet viesu sarakstu mēs jau zinājām vēl pirms bildinājuma! :D :D :D

Ielūgumus izsūtīsim- ap 20.05.2010, no tikai šodien nolemtām kur notiks after party.
Šis bija veids ka informēt visus ka kaut kas briest! :D Ka jau Saulux5 teica lai viesi var ieplānot visu. ;)

saulux5 13.05.10. 22:13 | Kāzu datums: 10.07.2009

Vispār tas nemaz nav agri! Mēs ielūgumus nosūtījām 3-4 mēnešus iepriekš! Lai visi laicīgi var saplānot atvaļinājumus un savus plānus.... :)

saulux5 13.05.10. 22:11 | Kāzu datums: 10.07.2009

Mums arī ir mājas lapa ->precos.lv/kristine_andrejs/ . Aizsargāta ar paroli, lai to var apskatīt tikai tie cilvēciņi, kurus mēs gribam! Attiecīgi - visi, kuriem saistība ar kāzām... ;)

Mums ir tādas iedaļas:
1) par mums - apraksts par mani ar foto, vīriņu un viņa foto un mūsu kopējais stāsts ar kopējo foto.
2) viesu saraksts - visi viesi - katram klāt viņa fotogrāfija un paskaidrojums, kas viņš mums ir. :)
3) norises vietas - gan baznīcas, gan viesu nama foto, adrese, apraskts un mājas lapas priekš info.
4) galerijas - mēs.... :)
5) dienasgrāmata - kopā ir 6 ieraksti - 5 pirms kāzām un 1 pēc ar pateicībām un emocijām.... pirmie pieci arī tagad palasot riktīgi smieklīgi! Par to, kā gatavojamies, stresojam, nevaram kaut ko izdomāt utt. :D
6) viesu grāmata - ielikām nelielu info par to, ka, ja kāds galīgi nezin ko dāvināt,tad var arī dāvanu kartes vai kaut ko tamlīdzīgu ; info par to, ka būs pirts un karstais kubls ; un tad vēl daži mājas lapas apmeklētāji atstāja "pēdu"! ;)

Kopumā - man ļoooooti patīk šis precos.lv piedāvājums! Jo bija interesanti - ne tikai mums, bet arī viesiem! ;)

Mums ļoti noderēja un visiem viesiem dikti patika!

i
ilze_egle 13.05.10. 22:05 | Kāzu datums: 05.01.2004

Jūs jau tik agri ielūdzāt viesus uz kāzām? Vēl jau 2 mēneši :)

M
Meridita2010 13.05.10. 20:50 | Kāzu datums: 10.07.2010

Savu mājas lapu var personificēt. Mums piemēram ir percs.lv/10072010
un mājas lapa ir aizsargāta ar paroli.