FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Citas tēmas

Viesu māja Svelmes un klajamgaldu.lv

D
Dičux 26.08.13. 11:46 | Kāzu datums: 21.08.2013

Tad nu lūk, mana pieredze par šiem pakalpojuma sniedzējiem.
Viesu māja Svelmes.
Vieta forša, vietas arī pietiekami. Viesu nama saimniece pretimnākoša visu varēja sarunāt. Biju apmierināta un viss likās forši. Līdz brīdim, kad beidzās kāzas, kad nācās klausīties kā gājis manai floristei, kas man ir radiniece. Mana mamma palūdza viņai izdekorēt mums istabiņu. Floriste iegāja istabiņā lai paskatītos ko un kā var izrotāt. Tad noiet atkal lejā un prasa meitenei, kas tur strādā kad tad to istabiņu iztīrīs, viņa atbild ka viņa jau ir iztīrīta. Floristei acis kubā, pasauc to meiteni augšā un rāda paklāju, kur pilns ar matiem, spalvām un putekļiem, un prasa tas tiešām ir iztīrīts? Gultas veļa izdedzināta ar cigarešu pelniem, palodzei nenormālāka kārta putekļu. Labi atnāk cita meitene izmazgā visu, nomaina gultas veļu. Floriste saka a jūs palodzi nenotīrīsiet? Viņa atbild- es jau notīrīju, kas man berzt? Floriste pateica- nu, nē it kā, tad vismaz iedodiet man lupatiņu. Iedeva ar, un mana floriste tīrīja palodzi. Sviests!
Tākā, meitenes, tagad droši numuriņš ir tīrs! :D

Klajamgaldu.lv
Ideāli, vienkārši viss bija ideāli.
Ļoti lēti, ļoti garšīgi un ļoti skaisti.
Viss bija tiik labi, es biju sajūsmā, nebija neviena lieta kas nepatika. Darija savu darbu akurāti un uzmanīgi, paspēja vel palīdzēt manai mammai sagatavot sāls maizi un dekorus un visu laiku piedāvājās vel palīdzību. Glītas un sakoptas meitenes.
Visu cieņu! :)

Visiem iesaku! :)

Tad nu lūk, mana pieredze.Ceru ka kādam noderēs! :)

0 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši