FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Citas tēmas

Sveiki, vai kāds var palīdzēt?!

l
linduciss5 04.09.13. 21:08

Sveiki! Man ir ieplanotas kazas nakam gad bet ir problema jo mes ar puisi dzivojam Anglija un puisis nau latvijas pilsonis bet mes veletos preceties Latvija! Ceru loti kads no jums man varetu izpalidzet ar to ! Vai es vispar varu precetiess baznica ar puisi kad vins nau latvijas pilsonis?cik tas vis varetu izmaksat? piedodiet tiesam neko nezinu par kazam ka ne ka tas ir pirmo reizi viss un gruti kad pasi neesam tani valsti tagad!

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Spicausis 04.09.13. 22:09 | Kāzu datums: 09.07.2014

Te ir (gandriiz) visas atbildes uz taviem jautaajumiem - http://www.precos.lv/pakalpojumi/dzimtsarakstu-nodalas/article.php?article_id=8223

a
amorisita 06.09.13. 17:21

ja ir kādi jautājumi par šo lietu, vienmēr var elektroniski sazināties ar Tieslietu ministrijas Dzimtsarakstu departamentu, kas izstāstīs visas juridiskās formalitātes, papīra lietas un noformēšanas kārtību. Ja arī laulības domājat slēgt baznīcā, formalitātes kārtos caur kādu no dzimtsarakstu nodaļām. Bet pēc būtības - jā, laulības ar ārvalstnieku ir atļautas un būs likumīgas.