FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Citas tēmas

Paredzēt laikapstākļus

Caurvēja_Līgava 09.09.13. 13:18 | Kāzu datums: 14.06.2014

Meitenes, vai jūs plānojot kāzu datumu pētat laikapstākļu statistiku par šo dienu iepriekšējos gados? Protams šādas lietas nevar 100% paredzēt vairākus mēnešus iepriekš, bet piemēram es skaidri zinu, ka jūlija pēdējas dienās jau kādus 10 gadus ir jauks laiks. Man tomēr interesē citi datumiņi. Mēklēju internetā, bet neesmu atradusi, kur šādu info varētu atrast nemaksājot papildus naudiņu.

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
c
citrongalva 09.09.13. 14:22

Laikapstākļus nepētu. Datumu nolēmām uz jūtām. Rēķināmies ar lietu, sniegu un dubļiem, bet ceram arī uz saulīti :)
Ir kāds ticējums, ja kāzu dienā līst, tad būs bagāta laulība.

G
Gabrielle 09.09.13. 20:25 | Kāzu datums: 21.05.2011

Pēc manas pieredzes, allaž jauks laiks ir maija 3.weekendā (paši to izvēlējāmies, 21.maijā bija +21 grāds un zilas debesis); kā arī jūlija 1.weekends (šogad gan tas neattaisnojās, bija daudz lietus).

Mūsu domu gājiens bija tāds, lai būtu silti, feini, viss vēl zaļš un svaigs; savukārt jūlijā +30 grādos ar smalkajiem ancukiem (īpaši līgavainim) būtu grūti.

Bet tas gaumes jautājums!

T
Trīspadsmit 09.09.13. 21:11 | Kāzu datums: 31.08.2013

Cik gadījies pieredzēt, 31.augusts un 1.septembris vienmēr ar labu laiku - šogad ar tāpat. Tomēr - lielu karstumu jau gan nevajadzētu šajās dienās gaidīt... Mums datums gan atnāca pats - bija konkrēts viesu nams, ko gribējām, un bija konkrēts tikai viens brīvs jūlija vai augusta datums - 31.augusts:)

Caurvēja_Līgava 20.10.13. 21:04 | Kāzu datums: 14.06.2014

Brīnumi tomēr notiek, man ieteica lapu, kur var bezmaksas paskatīties laikapstākļu arhīvu :) Ja kādai interesē, tad http://www.gismeteo.ru/diary/4136/2013/6/