FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Sirds izkratīšanas kambarīt's

Iešana pie altāra

C
Cherise 31.01.16. 09:39

Sveikas meitenes!

Ka tad isti notiek ta ieshana pie altara? Mums bus klusas kazas, tikai mes divi un liecinieki. Svinesim katolu baznica. Te jau skaidra lieta, vedis ligavainis pie altara. Bet ka tad ir ar to satikshanos pirms baznicas, kaut kur laiku kopa pavadit vai uzreiz baznicas prieksha? Esmu dzirdejusi, ka daudzi ka minimums nakti pirms laulibam nepavada pat kopa. Es laikam ta neveletos darit. Es vispar labprat gandriz vai pucetos kopa ar ligavaini un brauktu uz baznicu ar ligavaini :D
Ka neka tas jau ir musu kopigs lemums iet pie Dieva un lugt svetibu musu laulibam, tapec jau gribas ari iet kopa. Ka ari mes jau gadu ka kopa dzivojam un mums pec diviem meneshiem gaidams baby boy :)) Laikam nav ko tur nirgaties par mums abiem

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
c
cevita 31.01.16. 22:02 | Kāzu datums: 09.07.2016

Noteikti dariet tā, kā Jūs vēlaties. Nekā savādāk. Jūs jutīsieties ērtāk, mierīgāk, varēsiet viens otru nomierināt, ja kāds satraukuma brīdis. Kopā būs drošāk, mīļāk un daudz vairāk emociju, kuras izbaudīt visa rīta garumā, kamēr pucēsieties. Viss būs lieliski, ja darīsiet tā, kā gribat, nevis tā, kā ir vai nav pieņemts kaut kādos nerakstītos likumos. :)

r
rutuxs 01.02.16. 17:20 | Kāzu datums: 20.02.1993

Gribi iet kopā, tad ej. Gģe probļema? Kur ir teikts, ka jāiet atsevišķi? Saģērbieties mājās un brauciet uz baznīcu. Netaisiet problēmas tur, kur to nav.

z
zarinsh 04.02.16. 15:00

Viss ir jādara, kā sirds saka, piekrītu  cevia un rutuxs. Ja vēlies tā - dari, it sevišķi, ja būsiet četratā. 

s
susurs 10.02.16. 09:03

Es ar tagad domāju, kā tas notiek. Kurš brauc pirmais uz baznīcu - līgavainis vai līgava?Sanāk, ka līgava pati pēdējā, kad jau visi viesi ir baznīcā, lai neviens neredzētu topošo sievu pirms viņa iet pie altāra?

l
laurazviedrina 05.03.16. 23:24

Mes ari kopa ar viru pucejamies, tikai vins aizbrauca atrak uz baznicu un es ierados pedeja. Kopa gatavoties patiesam nomierina, kaut gan tas satraukums jau tapat ir priecigs.. :) Piekritu, ka nav tur ko slept no ligavaina... manu kleitu ari vins bija redzejis pirms kazam un vienalga pie baznicas bija loti savilnots mani ieraudzit!

D
Duujax 19.04.16. 11:35 | Kāzu datums: 05.09.2015

Nav viena pareizā varianta! Ieklausies sevī, ko vēlies, vienojies ar līgavaini un dariet tā! Var gatavoties kopā, var kopā arī braukt uz baznīcu un līgava var nogaidīt ceremonijas sākumu tajā mācītāja kambarītī, ja tā no loģistikas viedokļa ir vieglāk. 

L
Līva_K 19.04.16. 13:26 | Kāzu datums: 02.12.2013

Mums arī mēģināja iestāstīt, ka līgavu nedrīkst redzēt kleitā pirms kāzām utt. Mans topošais vīrs ir vienīgais, ko es gribu redzēt visā tai pucēšanās laikā. Mēs kopā pucēsimies, gan viņš man kleitu palīdzēs vilkt, par ko vedējpāris bija stāvās šausmās, ka negribu tai rītā būt kopā ar vedējmāti un atsevišķi no līgavaiņa. Pucēsimies divatā, bet fotogrāfiem un citām svešām personām. Tās stundas būs tikai mums diviem :)