Kāzu plānošana
Sirds izkratīšanas kambarīt's
Līgavaiņa satikšanās ar līgavu
Labdien! Iesakat lūdzu kā varētu noorganizēt Līgavaiņa ierašanos pakaļ Līgavai, tradicionālās līgavas izpirkšanas un n-tos uzdevumus negribam, jo īsti nepietiks tam laika. gribam vienkārši bet ar odziņu...
mums vieni draugi pirms tam satikās parkā - līgavainis gaidīja norunātā vietā un tad pār tiltiņu nāca viņa. Romantiski un skaisti.
Jā, es arī šobrīd domāju, kā to labāk izdarīt. Mēs arī nevaram saprast, vai pirmskāzu nakti pavadīt kopā vai atsevišķi. No vienas puses, foršāk ir atsevišķi, no otras viss tas stress un pierasts vienmēr čučēt blakus, baidos, ka nesanāk bezmiega nakts un kāzu dienā būšu pārgurusi.
Mēs pirmskāzu nakti gulējām katrs savā mājā - viņš mājās, bija atbraukusi jau viņa mamma, bet es pie saviem vecākiem, lai mierīgāka mana pucēšanās no rīta. Satikšanos organizējām Arkādija parkā ar vedējiem un fotogrāfi, lai ir tāds mirklis tikai mūsu, bez viesu acu skatieniem utt. Vietas izvēle varbūt arī nebija veiksmīgākā, jo, lai arī tur daudz kāzinieku brauc, nevarētu teikt, ka būtu izcili skaista. Bet mēs tādā nomaļākā pusē, izdevās emocionāls mirklis un arī skaistas bildes. Pēc tam braucām uz baznīcu, kur viņš gaidīja mani pie altāra, kamēr tētis manis ieveda pie viņa un arī tas bija emocionāli piepildīts brīdis.
Mēs tikāmies viesnīcas parkā, jo pēdējo nakti un pucēšanos ar vedējmāti pavadījām Kārļmuižā. Satikšanās mirklis bija emocionāls, klāt bija vedēji un fotogrāfs, kas visu iemūžināja.
Mēs tiksimies baznīcā. Līgavainis gaidīs mani jau pie altāra. Nakti pirms kāzām pavadīsim atsevišķi. Es pie vedējas,kur arī no rīta pucēšos. Viņš mājās ar maniem vecākiem.
Arī mēs nolēmām pēdejo nakti pavadīt atsevišķi, viņš pie vedējiem, es pie vecākiem, satiksimies mēs baznīcā :)
Mēs no rīta škirsimies, jo es došos ar savām dāmām pucēties uz vienu vietu un masn vīrietis paliks mājās. Pēc tam viņam jābrauc pēc pušķa un citām lietām, tad es braukšu sapucēties līdz galam un tiksimies baznīcā pie altāra.