FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Sirds izkratīšanas kambarīt's

Vedēja... Pat nezinu,ko darīt.

Luciaa83 26.04.16. 13:46 | Kāzu datums: 03.06.2016

Sveikas! Kāzas mums jau rupji rēķinot pēc mēneša. Vedēja mums ir no manas puses. Draudzene,kuru pazīstu jau vairāk nekā 15. gadus. Bet mums tikko bija nepatīkams strīds. Ne kāzu dēļ,bet vispār strīds. Viņa nesmuki izrīkojās pret mani. Savu vainu neatzīst. Nav jau tā,ka mēs nerunājam un nav viņa arī atteikusies no vedējas lomas,bet ir nepatīkami. Es gribētu izrunāt šo situāciju,bet viņa pateica,ka paliekam katra pie savas taisnības. Es kaut kā īsti tam nepiekrītu. Un mans topošais vīrs arī nepiekrīt,jo viņš bija klāt,kad tas viss notika. Tāpēc tagad esmu tādā diezgan stulbā situācijā. Zinām to,ka vedējtēvs viens pats to visu nepavilks. Gribētu kaut kā atrisināt šo situāciju,bet nezinu kā sākt ar viņu ( vedēju runāt). Bail,ka ja sākšu risināt šo situāciju,tad tas var izvērsties vēl lielākā strīdā.

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
L
Līva_K 26.04.16. 15:08 | Kāzu datums: 02.12.2013

Un šobrīd tu vēlies, lai viņa atzīst savu vainu un pasaka, ka tev bija taisnība? Cilvēki ne vienmēr tā dara. Ja strīds neietekmē kāzu dienu, tad lai viss paliek kā ir, bet draudzību tas gan ietekmēs. Es tev iesaku pagaidām neko nedarīt, varbūt pēc 4 dienām viņa apdomāsies un nāks pati pie tevis runāt un viss nokārtosies. Ja tevi tas mierina, tad es arī esmu tāda savādā situācijā, bet ar vedējmāti neesam draudzenes. Es esmu morāli gatava, ka arī 3 dienas pirms kāzām mūs "uzmetīs". 

Luciaa83 26.04.16. 17:43 | Kāzu datums: 03.06.2016

Nav tā,ka es gribu,lai viņa atzīst savu vainu. Bet vismaz,lai ļauj man izstāstīt to situāciju no mana skatījuma. Nākamā dienā pēc šī strīda,viņa man zvanīja. Bet neko neizrunājām. Jo viņa negribēja klausīties,ko saku. Un vnk patwica,ka lai paliekam katra pie savas taisnības un viss sarunu izbeidzam. Sākām runāt par citām lietām. Bet man iekšā viss "vārās". Es kaut kā nevaru to visu atstāt tā kā ir. Bet saprotu arī to,ka labāk patreiz ir neko neteikt. Savādāk vēl paliksim bez vedējas. Traki Tev,ka vedēja var " uzmest" 3 dienas pirms kāzām. Ceru,ka būs labi. Galvenais atceries,ka tā ir Jūsu diena :) Es sev arī to saku. Un vienalga par pārējo. Protams,ka negribas,lai pēdējā mirklī "uzmet". Jādomā rezerves varianti. Mēs jau domājam. Ja nu, tomēr kaut kas noies greizi.

Sirdiņa 26.04.16. 18:04 | Kāzu datums: 16.06.2016

Man izskatās, ka pēdējā nedēļa ir kaut kādu "vētru" varā.. Man arī "kašķi" ar manu draudzeni un topošo liecinieci. Labi, ka nav plānoti vedēji, bet tikai liecinieki. Un tomēr plānots tā, ka viss vakars kopā un pie viena galda un arī gatavošanās kāzām it kā kopā paredzēta, bet nu kaut kā emocijas iet pa gaisu. Trakums, ka vēl arī strādājam vienā darbā un tad arī darba lietas pinās iekšā. Darbā vispār kaut kādi strīdi starp kolēģiem notiek, katru dienu kāds grib iet projām :D 
Varbūt viss tā, jo laika apstākļi nekādi un pavasaris ar saulīti iekavējies?.. :) Domāju, ka nogaidi mazliet, lai Tavas un draudzenes emocijas pieklust, un tad mēģini parunāt par to situāciju.
Es ar savu draudzeni arī cenšos vienkārši neanalizēt uzreiz, kas un kā, jo abas esam emocionālas, tikai man vairāk piemīt spēja piebremzēt skandālu, savukārt, draudzene emocijās var brīnumus sastrādāt. :D

Luciaa83 26.04.16. 18:35 | Kāzu datums: 03.06.2016

Pilnmēness ar daudz ko ietekmē. Paldies :) Kā jau rakstīju, mēģināšu patreiz par to nerunāt. Izlikties,ka nekas nav bijis. Grūti jau ir,bet ko,tad kāzu dēļ neizdarīsi :D