FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Sirds izkratīšanas kambarīt's

Naudas lietas ar vedēju!

Luciaa83 01.07.16. 15:27 | Kāzu datums: 03.06.2016

Sveikas! Vēlos padalīties. Nu jau esmu sievas statusā, parīt jau būs mēnesis apkārt :) Kāzu diena bija skaista, emocionāla. Ja neskaita to,ka biju sastridējusies ar savu vedēju. Viņa neattiecās no vedējas lomas,bet... Sākšu no sākuma. Strīds,kurš mums bija,viņa neatzina savu vainu. Strīdu neizrunājām. Runāt runājām un izlikāmies,ka nekas nav bijis. Bet man iekšā bija nepatīkama sajūta. Gribēju atteikties no viņas,jo bija bail,ka sabojās mūsu dienu. Tagad varu teikt,ka gribēja sabojāt,bet neizdevās,jo mēs ar vīru neatļāvām. Pirmais bija tas,ka kāzu rītā ierados pie viņas pucēties. Istaba nebija savākta. Viņas mantas visur,ka pat frizierei lāgā nebija kur nolikt savas mantas. Otrais biju šokā,ka viņai bija balta kleita. Labi man kā līgavai gluži balta nebija,bet... Viņa neko pirms tam neteica,ka būs balta kleita. Treškārt pēc kāzām viņa mums piestādīja rēķinu par visām lietām,ko izmantoja mičošanai pluss vēl palags, šķīvis un uttt. Mums tās lietas visas bija pašiem, varējām iedot. Kad mans vīrs viņai pirms tam prasīja vai vajag kko sagādāt, viņa atbildēja,ka neko nevajag, viss esot. Viesiem spēles nebija. Pat iepazīšanās spēles. Tagad pēc kāzām vairs nekontaktējam. Nevēlos vairs tādu cilvēku savā draugu lokā. Visvairāk sāp tas,ka viņu pazīstu 16. gadus.

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
renaateV 03.07.16. 20:22 | Kāzu datums: 09.07.2016

Ak vai. Cik stulbi no vedējas puses. Bet kapēc tā? Nu kā tā var, ja vedēja ir draudzene un šitā darīties.
Bet nu, lai vai kā - apsveicu ar sievas statusu un kāzām. Lai abiem ilgi un laimīgi :)

l
laiminja_ 04.07.16. 01:34

Diemžēl gadās arī tā. Žēl, ka tādas atmiņas paliek. Man tā'šķiet, ka tomēr kaut kas jūsu abu komunikācijā kliboja, tāpēc tā sanāca. Kas attiecas uz balto kleitu, man tas galīgi netraucē. Esmu daudzreiz redzējusi, ka ne tikai vedējmātei, bet arī mammām baltas smukas kleitiņas. Nu un? Tieši labi, ka visas skaistas. Līgava taču tik vai tā izceļas un ir visskaistākā!
Mūsu kāzās izvēle bija, ka draugi, vedēji viennozīmīgi atpūšas un izbauda kopā ar mums mūsu svētkus. Tāpēc nav jāskopojas, bet labāk pieaicināt kāzu vadīšanā profesionāļus no malas. Cik bieži nākas dzirdēt un saskarties, ka komunikācijā ar vedējiem kaut kas noiet greizi un viss - attiecības sabojātas. Vai to vajag? Tieši tāpēc mēs šos grūtos un nepateicīgos pienākumus uzticējām profesionālim. Un nenožēlojam.

i
ingausis 04.07.16. 12:54 | Kāzu datums: 05.08.2017

Žēl...ka tā. 
Protams lieli sveicieni un sirsnīgi novēlējumi Tev burvīgājā sievas lomā.
Un ja manas domas jautātu-SKAUDĪBA. Vienmēr ir kaut kur, kaut kas paslēpts, un ja cilvēks to izrāda Tev svarīgajā dienā,tad tikai ka skauž...
Lai Tev mīļā veicās un dzīvē var sastapt labus jaunus draugus,es to zinu!

b
baiba.berzina 06.07.16. 13:58

Žēl, ka Jums tā sanāca. Bet labi, ka paši ļāvāties nesabojāt dienu :)
Esmu vedējmāte un pirms jaunais pāris, ko jautāja par naudas lietām, mēs viņiem pateicām, ka visi izdevumi, kas šajā dienā tiks iztērēti ir mūsu dāvana viņiem :)