FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Sirds izkratīšanas kambarīt's

Kāzas ar ārzemnieku Latvijā

k
kristinepizele 26.01.17. 17:23 | Kāzu datums: 18.08.2018

Sveikas Meitenes. mans draugs ir arzemnieks un esam nolemusi appreceties Latvija, 2018.gada vasara. Mes esam nolemusi appreceties kada no baznicam Riga. Ir ta ka mans draugs ir katolis, bet es neesmu ne kristita ne iesvetita. Vai kadai no Jums ir lidziga pieredze un vai tas vispar bus iespejams? Loti priecasos ja dalisieties ar savu pieredzi.
Paldies,
Kristine

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
I
Ilze_K 27.01.17. 10:46 | Kāzu datums: 28.08.2016

Mans topošais vīrs gan nebija ārzemnieks, bet situācija līdzīga- es biju kristīta katole, viņš vispār nekristīts. Tas, protams, ir iespējams tikai, ja vēlaties laulāties baznīcā, tad tev būs jānokristās un jāiesvētās, kā arī katoļu baznīcā ir jāiet "Laulāto kursi". Tā kā līdz kāzām jums vēl ir daudz laika, iesaku izraudzīties baznīcu un sazināties ar mācītāju jau laicīgi, lai noskaidrotu kādas procedūras ir jāiziet. Mēs tā arī darījām- zvanījām mācītājam, teicām, ka situācija ir tāda un tāda, kas mums ir jādara? :) 

k
kristinepizele 27.01.17. 13:03 | Kāzu datums: 18.08.2018

Liels Paldies Ilze_K, prieks dzirdet ka tas ir iespejams. :) saksim risinat sos jautajumus un cerams ka viss izdosies.

S
SalnaLauma 28.01.17. 20:05

Nesen TV bija raidījums par laulībām baznīcās un kursiem, kas jāiziet. Raidījums gan provokatīvs, bet noskatoties būs skaidráks par to, cik daudz laika tas prasa arī godīgā ceļā https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/09.01.2017-aizliegtais-panemiens.-operacija-fiksas-laulibas.id88239/ Lai veicas!