Kāzu plānošana
Sirds izkratīšanas kambarīt's
Kā paziņot vecākiem?
Sveiki. Man ir ļoti interesanta situāciju un man trūkst idejas. Tā kā mūsu kāzas ir "slepenas" un tajās piedalīsies tikai liecinieki, fotogrāfs un mēs, es nezinu kā paziņot mūsu vecākiem, ka esam apprecējušies. :(
Tieši nākamajā dienā pēc kāzām satiekamies ar abiem vecākiem sporta sacensībās, bet negribas ierasties un vienkārši pateikti - čau, esam precēti. :D Gribas kaut kā tā interesantāk. Varbūt ir idejas? Biju domājusi pēc sacensībām aizbraukt kaut kur paēst un tad pie galda to paziņot. Bet liekas nereāli visas dienas garumā noslēpt gredzenus un nost ņemt arī negribas. :(
Un kādēļ nevarat pirms pateikt, ka X datumā precamies, bet jūs ielūdzam par godu šim notikumam nākamajā dienā uz pusdienām tur un tur. Vai arī ielūgt pēc reģistrācijas satikties restorānā "X" (vai kaut kur citur) uz svētku pusdienām.
Mums ir ļoti saprotoši vecāki, kuri jau sen ir teikuši, ka lielas kāzas nav vajadzīgas un ka viņi būtu apmierināti, ja mēs ierastos un paziņotu, ka esam apprecējušies. Tāpēc arī nesakam to, jo tas būs kā parteigums. Abi vecāki dzīvo katrs savā Latvijas malā, tāpēc nav tik vienkārši un gribas kaut kā interesanti viņiem paziņot šo notikumu. ;) Neaizmirstot, ka šajā dienā ir arī sacensības..
Es jau nesaku, ka vajag lielas kāzas. Es pati precējos divatā. Varat paziņot par to pirms sacensībām. Mēs jau nezinām tās dienas gaitu.
rutuxs laikam ne tā esmu izteikusies. Jo par to jau ir tas stāsts, ka vēlamies to paziņot tajā dienā. To zinu noteikti. Pirms vai pēc tas nav tik svarīgi, vienkārši gribas dzirdēt varbūt kādam ir kāda ideja KĀ to paziņot. Lai nav vienkārši - Sveiki visiem, mēs apprecējāmies! Esmu redzējusi internetā daudz par paziņošanu, ka gatavojas precēties, bet nekas neliekas tāds piemērots mūsu variantam.
Vienkārši, gribējās zināt, kā to izdarīja citi pāri.
Var jau palūgt, lai sporta spēļu vadītājs mikrofonā paziņo: UZMANĪBU, VISIEM UZMANĪBU! Ir noticis kas ļoti svarīgs un to arī tūlīt svinīgi paziņosim - mūsu vidū ir kāds pāris, kas vakar aprecējās, tāpēc visi kopā sauksim - Līgai un Jānim RŪGTS!
Dekorē Oho, ideja laba :) Bet tas laikam šoreiz būtu nedaudz par traku, jo tas būs lielais SEB MTB maratons :D pārāk liels pasākums. Ja es nebūtu tik kautrīga, tad noteikti šī ideja būtu perfekta. Paldies. :)
Nu, skatās paši, bet man šī ideja liekas oki! Pasākumu vadītāji parasti arī atsaucīgi uz šādiem dīvainiem lūgumiem. A kautrēties vari līdz kāzām :) , bet pēc........ :D
Dekorē Es neko neteiktu, ja to izdarītu kāds cits. :D Varbūt man sarunāt Tevi, ka 21.maijā atbrauc uz Siguldu. :D :D
Bet ja pa nopietno, tad, laikam, būšu izdomājusi kaut ko. Ideja tāda, uztaisīt divus zīmējumus ar mūsu roku nospiedumiem un pa vidu divs gredzentiņus. :) Augšā uzraksīt - Apsveicu, tagad Jūs esat sievasmāte un sievastēvs (un otrādi) :) un apakšā vārdus un kāzu datumu. Ir doma neko neteikt, vienkārši pasniegt šos ierāmētos, pašgatavotos zīmējumus!
Ideja no šīs bildes..
Nekad neesmu bijusi par publisku paziņošanu, it īpaši bildināšanu. Tāda izrādīšanās vien ir.
Man vairāk patiktu, ja kāzu dienā uztaisītu bildi (tas nemaz nav tik sarežģīti) un pirms pasākuma uzdāvinātu vecākiem ar tekstu "sievas vecākiem no znota un vīra vecākiem no vedeklas". Rokas ir kaut kas pārāk bērnišķīgs, naivs. Man nepatīk.
rutuxs vispār jau runa iet par paziņošanu, ka ESAM PRECĒJUŠIES, nevis par bildināšanu! Diemžēl, nezinu vai viesu namā man kāds uztaisīs bildi un nez vai savā kāzu dienā man gribētos vēl taisīt uzrakstus bildei ko dāvināt. Jo esmu perfekcioniste uz tādām lietām un negribu 10 minūšu darbu ieguldīt.
Un, laikam, mums ir pārāk liela vecuma starpība, ja Jums liekas, ka tas ir bērnišķīgi! Nevajag noniecināt citu idejas. Jo man šī ideja liekas personiskāka un pašgatavots noteikti būs tuvāk sirdij! Neesmu arī nekāda 50 gadniece, ka nevarētu saviem mīļajiem radiem uzdāvināt ko tik "bērnišķīgu" un "naivu"
rutuxs Un nejautāju, kas kuram patīk! Jautāju idejas. Ja Jums manas idejas nepatīk, tad varat droši nelasīt. Neesat ne mana mamma, ne topošā vīramāte, lai Jūs teiktu, kas patīk Jums un kas nē!
Neesmu jau glupa un no pirmās reizes sapratu, ka gribat paziņot, ka esat apprecējušies. Man pašai ļoti nepatīk tā lielā publiskošana,vienalga kas tas būtu bildināšana, precības vai bērna piedzimšana, tādēļ ideja par paziņošanu ruporā mani nesajūsmina. Vari saukt mani arī par vecu, bet es domāju praktiski. Kur vecāki liks rokas bildi. Ne pie sienas, ne skapī, ne ārā izmest. Savukārt, ja vecāki nebūs piedalījušies pašā kāzu dienā, tad kādu foto jau būtu pelnījuši. Un kādēļ to nevar apvienot. Pirms pasākuma paziņot un uzdāvināt bildi. Uztaisīt tai dienā tādu dāvanu, tev praktiski nekas nav jādara. Tik vien kā nofočēties. Un nevajag tagad apgalvot, ka laika nebūs. To var izdarīt pirms vai pēc ceremonijas. Fotosalonos bildes var uztaisīt tūlīt pat. Ja tur uz vietas nevar pielikt tekstu, tad var uzrakstīt ar roku.
Bet dari kā gribi. Tu jautāji, es atbildēju, un, ja neesi gatava dzirdēt citādu viedokli, tad neprasi.