FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Sirds izkratīšanas kambarīt's

Lietus kāzās.

R
RigasDaama 04.09.19. 11:08

Nevaru samierināties ar to, ka mūsu kāzās lija. Nebija baigi ilgi, bet kādu pusstundu kamēr bijām ārā - lija. Nevaru tikt ārā no māņticības - ja līst, tad asarains mūžs. Vai zināt kādu pāri, kurš nodzīvojis garu laulības mūžu (lietus bija kāzās), un izšķīrušies tādi, kuriem saule visu dienu spīdēja? :(

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
a
agnese_pati 05.09.19. 10:55 | Kāzu datums: 07.09.2019

Domāju, ka tas pilnīgi neko nenozīmē, vien to, ka rudens nav aiz kalniem un ir pilnīgi normāli, ka uzlīst. Mums arī sestdien pilnīgi iespējams, ka līs. Es uz to skatos kā uz iespēju, ka iespējams varēs sataisīt interesantākās kāzu bildes - tumši mākoņi, lietussargi kā aksesuārs..

p
pallma 09.10.19. 10:34

Arī neņemtu to vērā.

r
rutuxs 10.10.19. 09:47 | Kāzu datums: 20.02.1993

Un kā ar dainām?

Dod Dieviņ lietum līt,
Kad es gāju tautiņās,
Lai nolija ļauna diena,
Mana ceļa maliņā.

Vai lietus ir kas slikts? Ūdens ir dzīvība. Tai piemīt maģisks spēks. Ne velti rituālos izmantoja sāli, uguni un ūdeni. 
"Vai zināt kādu pāri, kurš nodzīvojis garu laulības mūžu (lietus bija kāzās), un izšķīrušies tādi, kuriem saule visu dienu spīdēja? :("
Ja tu nevari saprasties uz vīru, krāp, komandē, utt., tad tam nav nekāda sakara ar to, kāds bija kāzās laiks, bet ar tavu ego.

p
pallma 11.10.19. 16:48

Ļoti labi pateikts 

E
Ehz_forshaa 22.10.19. 17:15

Lietus tieši otrādi ir uz laimi! :)