FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Sirds izkratīšanas kambarīt's

Kāzas COVID laikā

d
danaj 13.10.20. 16:30 | Kāzu datums: 30.07.2021

Sveika, meitenes!

Līdz ar jaunajiem noteikumiem sakarā ar COVID ierobežojumiem, tā sirds nedaudz apmet kūleni, cerot, ka 2021. gada jūnijā pulcēšanās tiks atļauta vairāk kā 30 cilvekiem.

Kādas jums sajūtas par šo?

Kāzas COVID-19 laikā. Kristīnes un Kaspara pieredzes stāsts

12 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
A
AgyPinky 13.10.20. 19:53 | Kāzu datums: 30.07.2022

Sveika, mēs arī tā ceram, ka uz pavasari paliks labāk, bet es jau vairs nekam neticu...

P
Potto 14.10.20. 14:59

Kur vēl 2021.gada jūnijs...  

Skaidrs, ka arī nākamgad Covid nekur nebūs pazudis un, līdz ar to, būs arī kaut kādi ierobežojumi Covid sakarā. Līdz ar to savam sirdsmieram ir jāizstrādā vairāki scenāriji - ideālais, ja kāzas var rīkot tādas, kā vēlas, un tas sliktais scenārijs, ja ierobežojumi ir tādi kā šobrīd vai vispār kā pavasarī. 

r
rutuxs 14.10.20. 15:56 | Kāzu datums: 20.02.1993

Ja es gribētu precēties, mani nekāds kovids neapstādinās. Piemērotos tā brīža situācijai un viss.

e
elinchik 08.11.20. 17:51 | Kāzu datums: 10.07.2021

Mēs šogad atcēlām kāzas,bet ceram,ka nākošgad situācija kļūs labāka ja nē, tad precēsimies tikai ar lieciniku un vecāku lokā.

L
LR 09.11.20. 18:16 | Kāzu datums: 30.07.2021

Nākošais gads būs nākošais gads, skaidrs, ka situācija nebūs šāda, kāda ir tagad un nav pamata domāt par to, kas notiks pēc 6+ mēnešiem. Es nemaz nepieļauju iespēju, ka tas varētu kaut kādā veidā ieteikmēt mūsu kāzu svinības.

L
Lauwina 18.11.20. 21:47 | Kāzu datums: 13.08.2021

Mums būs nedēļu vēlāk. Dzīvoju ar domu, ka martā viss būs jau labi. Laikam vairāk uztraukums būs, ja pavasarī nejutīšu situācijas uzlabošanos. Visādā ziņā lēnu garu gatavojamies.

E
Elle 29.11.20. 15:17 | Kāzu datums: 09.07.2021

Sveika, es arī īsti nezinu - kā labāk, ko plānot. Doma ir par aprīli. Pagaidām plānots nedaudz cilvēku un ielūgumos ielikt atrunu.. vispār esmu maz kāzās bijusi un tāpat jau neziņa un laiks iet. Tagad vēl šis viss. Atcelt netaisos, bet laikam pastāv liela iespēja, ka būs jāimprovizē un vajag gan b plānu, gan c plānu

Ūdrīte 07.12.20. 20:06 | Kāzu datums: 23.01.2021

Sveikas. Es arī esmu uztraukusies. Mūsu kāzas ir 23.01. Ir plānota ballīte viesu namā kas atrodas mežā. 

Nezinu ko darīt. 

Noteikti neko neatcelšu. Vienīgi ja viesu nama saimnieks neļaujas. 

D
DainisPo 06.01.21. 22:30

Kāpēc vispār latvieši precas? https://www.topi.lv/izplatitakais-iemesls-kapec

K
K 20.01.21. 20:59

Mums kāzas bija paredzētas 23.08. Šobrīd izskatās, ka pārcelsim uz 2022. gadu. Veikalos pat papīru ielūgumiem nevar nopirkt. 

R
Ramce 31.01.21. 14:15 | Kāzu datums: 06.08.2022

Mums kāzas plānotas 14.08, turpinām plānot, skatoties pozitīvi, bet nu jau sākam arī reāli apsvērt, ko tad, ja nu nesanāks.. iepriekš šādu domu pat nepieļāvu, bet vairs jau nevar saprast. Lielākie soļi izdarīti - viesu nams rezervēts, ēdinātāji, vadītājs, fotogrāfs, filmētājs, dekorators. Biju jau noskatījusi bārmeni, bet, lai rezervētu datumu, arī tur jāmaksā, protams, depozīts, tāpēc kaut kā iepauzēju. Kad pēc pāris nedēļām atkal viņam rakstīju, jau bija aizņemts. Tagad meklēju variantu B, divreiz nedomāšu, depozītu maksāšu. Labāk esmu gatava, nevis baidos un domāju, tad tomēr izrādas, ka var baļļuku plānot, bet nekas nav saplānots. Negribas laupīt arī plānošanas prieku. Mazliet rada mieru tas, ka tomēr augusta līgavas turpina plānot un ņemties. Mēs sapratām, ka turpināsim apdomīgi plānot, bet ja nu marta beigās, aprīlī nekas vēl nebūs mainījies, tad sāksim domāt kā rīkoties, ja jāpārceļ utt. 

F
Feja 14.02.21. 11:49

Man arī kāzās šogad 09.07.2021 ceru uz to pašu labāko ka visi varēsim tikties bez lielā ierobežojuma.. ka saka cerība mirst pēdējā.. kaut gan jau saku vajag plānu B ko darīsim ja neuzlabosies valsts stāvoklis