Kāzu plānošana
Sirds izkratīšanas kambarīt's
Pret kāzām
Sveikas esošās un topošās sieviņas, ar draugu esam nolēmuši apprecēties šī gada vasarā, skaisto un satraukumu pilno gatavošanās prieku aizēno viena lieta -vīramāte. Pie mana topošā vīra mājā dzīvo arī viņa vecāki, ar vīra tēvu esmu vienmēr labi sapratusies, ar vīramāti mums nav bijušas tās labākās attiecības no sākumiem, bet kautkā sadzīvojām, sev uz galvas neļāvu kāpt. Nu kad dēls paziņo mātei par skaisto notikumu, nāk ārā frāzes : es uz kāzām neiešu, mēs strīdoties ( kurš pāris gan nestrīdas savreiz), nu tiek liktas galdā tagad laikam visi trūkumi un sliktumi lai tik mēs neapprecētos, es jau nekad īpaši viņai neesmu patikusi, un tagad klaji izrāda savu nepatiku. Dēļ šī esmu sliktā omā, ja nedzīvotu zem viena jumtu, tad laikam būtu vienalga, bet nu tā redzamā nepatika pret visu to.... Kā ar to cīnīties, izrunāšanās nelīdzēs... Saprotu ka atņemu mātei dēlu, bet nu viņš nav 5 gadnieks vairs. Draugs ir pateicis ka viņam vienalga, lai viņa nenākot uz kāzām ka neiešot viņai lūgties, ka mani mīlot un precēšot par spīti visam. Varbūt kādai no Jums ir bijis kas līdzīgs, ka kādam ir nepatika pret Jūsu kāzām un negrib lai precaties, varbūt ir kādi ieteikumi, jeb vienkārši samierināties? Man jau bail ka nesāk gājienus kā filmās lai izjauktu kāzas
Sveika.
Domāju,ka pirmais solis pirms kāzām būtu -dzīvot atsevišķi no topošā vīra vecākiem.
Topošam vīram Tevi ir jāaizstāv arī mammas klātbūtnē un viņam ir jābūt stipram ,lai šo problēmu atrsininātu.
Ja mamma domā,ka Tu atņem viņai dēlu, tad ,lai atceras,ka viņa arī citai mammai ''atņēma'' dēlu. (Savu vīru)
Man žēl,ka ir izveidojusies šāda situācija. Vari mēģināt vēlreiz ar viņu izrunāties, pateikt kā Tu jūties par šo visu, bet lielākais darbiņš ir Tava topošā vīra rokās.
Esi stipra!