FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Sirds izkratīšanas kambarīt's

Nedienas ar kāzu viesiem

I
Ilzy21 03.04.25. 17:12 | Kāzu datums: 01.08.2025

Sveikas, līgaviņas!

Mūsu lielā diena būs šā gada 1.augustā, sagatavošanās darbu rīt pilnā sparā. Drīz jāaizsūta ielūgumi, un te sākas problēma.

Raugi, mani vecāki ir šķīrušies, tēvs nodibināja jaunu ģimeni, kur otrajai sievai jau bija pūrā trīs meitas, kopīgu bērnu nav. Esmu vienīgā bioloģiskā atvase. Attiecības ar otro sievu un viņas jaunāko meitu ir visai distancētas. Kālab? Otrā sieva ir cilvēks, kuram bieži viss ir slikti, labāk nekritizē, nekā pateikt ko labu. Jaucas manās un tēta attiecībās. Savukārt ar viņas meitu vnk nav nekā kopīga. Kāzas būs nelielas (man otrās), intīmas, tikai ar tuvākajiem radiem un dažiem draugiem, ceremonija ārā ābeļdārzā un turpat arī svinības. Vienas dienas pasākums. Tētim adresētajā ielūgumā norādīšu arī sievas vārdu-nelēkšu uz ecēšām, kaut arī ļoti negribētos viņu tur redzēt. Bet manās pirmajās kāzās JAU palūdzu, lai tētis nāk viens un pēc tam 5 gadus bija tādi konflikti, ka mati cēlās stāvus. Tad nu šoreiz lai paši pieņem lēmumu. Bet ķeza ir ar meitu. Viņu es noteikti tur negribu redzēt nevienu brīdi, bet jau ir dzirdamas runas, cik ļoti vēlas būt klāt utt. Sanāk, ka atkal jau riskēju ar mega kašķi. Varētu jau paskaidrot, ka cilvēku skaits mums ir ierobežots un tādēļ aicināti tie, kuri ir aicināti. Kaut negribas pat neko skaidrot. Vai kādai ir bijusi līdzīga pieredze? Kā tas atrisinājās? Ir kāds ieteikums?

0 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši