FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Sirds izkratīšanas kambarīt's

Mūsdienu bildināšanas tradīcijas...

o
oldforumuser 25.11.05. 22:26

Gribētu zināt plašākas tautas viedokli - vai vīrietim sievieti bildinot, tomēr vajadzētu nomesties uz ceļa, vai arii Jums liekas pieņemams variants, ka viņš to dara daudz nepiespiestākā veidā?! Man personīgi liekas, ka šī būtu tā reize, kad vecas tradīcijas lauzt nevajadzētu, tikai pēdējā laikā no draudzeņu puses dzirdamas nopūtas, ka abi vienkārši vienojušies par precēšanos, bet romantiskā bildināšana diemžēl izpalikusi...:(

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
o
oldforumuser 25.11.05. 23:05

prieksh kam uz celja mesties? ir tak n citi varianti kaa to vareetu izdariit...

o
oldforumuser 26.11.05. 00:04

tos "n citus variantus" var izmantot arī citās dzīves situācijās, bet kad vēl, ja ne saderināšanās brīdī, vīrietis eleganti Tavā priekšā uz celīša notupsies?!... (manas subjektiivaas domas)

o
oldforumuser 26.11.05. 13:11

nu man liigavainis bija uz celjiem.kaa buutu ja buutu nezinu, bet gan jau pienjemtu arii taadu variantu.tachu tagad bildinaashana saistaas ar lielu romantiku, sirsniibu un miiljumu.nevis vienkaarshu vienoshanos

o
oldforumuser 18.01.06. 13:44

tas skaidrojams ar to, ka kaazas prasa finansiaalus ieguldiijumjus, kas jaaplaano kopaa. reti gadaas taadi toposhie viiri, kas ir tik bagaati, lai kaazas segtu no savas kabatas. taapeec shii ideja tiek apspriesta un pienjemts kopiigs leemums. tas gan neliedz peecaak arii saderinaashanaas gredzenu taa smuki pasniegt, bet biezji vien tas vairs neliekas svariigi, jo saakas drudzjaina gatavoshanaas kaazaam.

o
oldforumuser 19.01.06. 11:47

Nu, varbūt arī nav obligāti mesties uz ceļa, bet kaut ko mīļi romantisku noorganizēt gan vajadzētu - un lielā kopīgā plānošana lai sākas pēc tam, ar to gredzentiņu pirkstā! :wink:

o
oldforumuser 19.01.06. 13:58

mani bildināja, pasniedzot brokastis gultā... man tas šķita ļoti romantiski! :)

o
oldforumuser 19.01.06. 14:46

a tas gredzentins bija iecepts omletee no riita??? :))

o
oldforumuser 20.01.06. 10:49

nē. :D pretējā gadījumā romantiskais bildinājums varētu arī beigties ar slimnīcu! :D

o
oldforumuser 23.01.06. 17:43

Man ar bildināšanu bija tā. Ilgāku laiku jau draudzējāmies, un kārtējo reizi devāmies izklaidēties, šoreiz pie dabas. jauka diena, jauks noskaņojums, pikniks.....un te pēkšņi man tiek veltiīti tikai man domāti skaisti, mīļi īpaši vārdi un pasniegts saderināšanās gredzentiņš. Arī tā var romantiski saderināties. Bija taču skaisti, ja to atceros .

o
oldforumuser 24.01.06. 11:01

Super jauki!!!

o
oldforumuser 09.02.06. 12:38

Mani bildināja pēc virsnieku gada balles: viņš - uniformā, es - vakartērpā. Ar tekstu: "Kamēr mēs vēl skaisti..." un tad viņš pavisam neromantiski pajautāja vai kādreiz piekritīšu būt par viņa sievu. Es sāku smieties un teicu, ka kādreiz ir pavisam abstrakts jēdziens, bet kad pavēros uz leju, redzēju viņa rokās kastīti... tad nu teicu, ka "jā". Tā nu mēs pirms 20 dienām apprecējāmies :D

o
oldforumuser 14.02.06. 10:34

kas bija kastītē? Vai patronas?

o
oldforumuser 14.02.06. 17:48

Jaa, ja ar patronaam piedraud, tad jau nekas cits kaa piekrist bildinaajumam neatliek... :D

o
oldforumuser 02.03.06. 16:58

mūsdienās bildina kur pagadās un kur sanāk laiks. Brīnums, ka vēl nav iedomājušies pa mobīlo bildināt ar isziņas palīdzību. Iespējams samaksāt 0,35 un nosūtīt virtuālu gredzenu. Kas būs pēc 30?

o
oldforumuser 07.03.06. 13:18

A mani mans mīļotais bildināja Lidiņā pēc gardas maltītes,bet varēja tas vis notikt arī uz kuģīša,jo mans mīļais mani centās tajā dienā pierunāt pabraukāties,bet pa cik bija vējaina diena tad ar kuģīti braukt nemaz negribējās-bet ja būtu zinājusi viņa nodumu piekristu pat vētras laikā :lol: :lol: :wink:

o
oldforumuser 08.03.06. 08:50

Redz kā, daudz skiastā, jaukā ,burbīgā, satriecošā gar degunu aiziet tikai tādēļ, ka esam pārāk piesardzīgi un slinki.

Lai slava cilvēkam!

o
oldforumuser 09.03.06. 21:15

Lūdzu izstāstiet vēl kāds, kā jumsir izteikts bildinājums. Man tā diena vēl gaidāma, patīkami palasīt kā bijis citiem

o
oldforumuser 10.03.06. 19:08

mani bildināja, kad vakarā mazgāju vakariņu traukus-fairy pudele vienā rokā, švamme otrā-un mans vīrietis man trinās smaidošs apkārt...... līdz izdvesa...... lielo bildinājumu..... romantiski vai nē, bet reāla mūsdienu vīrieša uzvedība....

o
oldforumuser 13.03.06. 15:51

Kad mans vīrietis bija nobridis bildināt mani, iepircis gredzentiņu un iecerējis aicināt mani uz romantiskām vakariņām, pārnācām mājās un konstatējām, ka suns ir izdemolējis māju: saplēsis mēbeles, sagrauzis stenderi, izēdis ledusskapi (pilnīgs bizdings bija uznācis). Tā nu klusībā sākām vāks postažu un tad tas notika... postažas vi'du :D Toties nevienam citam tā nav bijis...

o
oldforumuser 09.04.06. 15:34

Man gredzenu pasniedz lidostaa, draugs mani sagaidiija no celjojuma, jau uz ceiisha, protams ka paarsteigums bija liels.............negaidiits. Koferi rokaa un te peekshnji viens uz celiisha lidostas viduu desmitiem cilveeku ieskauti............ man patika, prieks atcereeties, ideaalaak nevareeja buut. Gredzens bija tik skaists ka es burtiski saaku lidot tajaa briidii........