FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Sirds izkratīšanas kambarīt's

Kāpēc paliku bez gredzena???

o
oldforumuser 26.02.06. 16:03

Nu kāpēc vecis saderināšanās gredzena vietā man uzdāvina apvītušu puķi podā, sakot, ka tas viņam šķiet romantiskāk, skaists zieds, kā mūsu mīlestības simbols! Bļāviens, kā lai tagad draudzenēm palielās, ka esmu saderinājusies? Stiept uz darbu līdzi to apkaltušo augu? Jums tas šķiet normāli? :(

16 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Madlēna 30.07.07. 13:22 | Kāzu datums: 18.08.2007

Saderināšanās bija un ir viens no skaistākajiem mirkļiem, kādi bijuši... Lasot dzintariņus Liepājas pludmalē... Viņš nometās celīšos un savām mīļajām actiņām pajautāja.. ekkk.... :*

A
Aija 28.07.07. 11:20 | Kāzu datums: 26.01.2008

"kā lai draudzenēm palielās"....Saderināšanās nav tā lieta ar ko visiem jālielās, es vispār tikai tuvākajiem pateicu. Varbūt nevajadzēja viņam to gredzenu nemaz tai puķē likt, ja šāda līgavas attieksme...Ka tik būtu ko citiem parādīt! Bet atceries, ka mīlestībai nav jālielās un jāplātās un jāizrādās ar ārēji redzamām lietām!

santuks 25.07.07. 11:36 | Kāzu datums: 22.12.2007

Labs staastinjsh par pukji... :p :D :D :D nu bet iznaakums tad ir super! :) Apsveicu! :)

Varu pastaastiit par savu bildinaajumu... =))) Vinjsh bij iecereejis to dariit pie juuras uz mola... Kad veda mani uz vinja noluukoto vietu, sanaaca ka deelj koncerta (zvejnieksveetku norises laikaa) mols nozhogots un droshiibas pasaakumu deelj neviens nedriixt tur iet... =))) un atpakalj arii celja nebija jo pilns ar cilveekiem... tad nu bildinaaja mani mums abiem juuras meeslos staavot! :D =)))) citiem varbuut tas liktos nejauki.. bet man patiik.. galu galaa, juuras meeslos dzintarus var atrast! :P un peec paaris minuuteem saakaas burviigaakais saluuts ko jebkad esmu redzeejusi.. =))) uhh.. :) bij jauki... :)

ieveens 20.07.07. 21:02 | Kāzu datums: 05.09.2008

es savu gredzetiņu vairāk tā kā izdīcu...
mani bildināja pirmajā vakarā, kad biju pirmo reizi aizbraukusi prom uz nedēļu. Bet tas netika pasniegts tā - še ņem Tu gribēji. Tas notika visai negaidīti. Zināju, ka drīz tikšu pie sava jaukuma. Cienītā mā gribēja, lai mēs viņa vecāku sudrabkāzu svinībās - tā oficiāli. Aizgājām. Negribējās sabojāt viņu dienu, jo galvenie vainenieki jau ir viņi. Kāds mūsu lēmumam precēties ir ar viņu kāzu gada dienu? Nu lūk, aizgājām, uzkāpām kalniņā. Gaidīju. Bet viņš viltīgais neko. Tik teica aizej tālāk - pafotografēšu Tevi. Nāku atpakaļ :) Uz soliņa stāv atvērta kārbiņa ar gredzenu. :)
Vienbrīd staigāju bez, jo bija darbā strādājot izkritis akmentiņš. Ak, kā mēs ar kolēģi to pa grīdu meklējām - noliktavā, uz klona grīdas, saprotams ar gružiem, visi tur staigā, brauc ar ratiem, bet mēs atradām. Phu... Ilgu laiku Cienītais nepamanīja, ka nav gredzena. Kad pamanīja ar uzmestu lūpu stāstīju kā tas gadījās. Kad aiznesu pie juveliera sataisīt un uzvilku to atpakaļ pirkstā, sajūtas bija kā pirmajā dienā, kad tas ērti iekārtojās manā pirkstā...

o
oldforumuser 17.09.06. 01:07

Jāatzīst, man saderināšanās gredzena nebija vispār. Un goda vārds, man par to sirds nesāp ne par gramu - tas taču nav galvenais!

o
oldforumuser 05.05.06. 15:17

Labais čalis tev ir gan!

o
oldforumuser 24.04.06. 16:57

Man sanāca kas līdzīgs, tikai to gredzenu atklāju krietni ātrāk :)
Tavējais vīrietis ir ar reti sastopamu humora izjūtu, apsveicu :)

o
oldforumuser 21.03.06. 17:25

bet kā ir ar sievietēm? vai tad viņas nemāk?

o
oldforumuser 21.03.06. 17:01

Eh, vīrieši tomēr māk patīkami pārsteigt! :roll:

o
oldforumuser 06.03.06. 08:13

:))Nu, redzi, kaa viss beidzās laimīgi, vaine..?:) Un apsveicu ar jauko ziņu:)!! :D

o
oldforumuser 04.03.06. 20:52

Nu, īstenībā jau izrādās, ka par ātru sadusmojos uz savu cālīti, bija, bija tajā podiņā gredzentiņš noslēpts! Izrādās, ka jābūt atklātai savās jūtu izpausmēs :lol: , es tai vakarā to puķīti paņēmu un lai vai kā sirsniņā iesmeldzos, teicu o paldies paldies, un tad sekoja bildinājums utt. :oops: , bet nākamā rītā nācu te sūdzēties... Bet vakarā šis saka - a tu podiņā parakājies??? :D Ehhh, kad ieraudzīju to skaisto, gaidīto riņķīti, aš apraudājos!

o
oldforumuser 04.03.06. 00:48

nekker krennkki! glvenais taccu ir miilestiiba, nevis lieliities ar rinnkki pirkstaa! vinnss taccu centaas! :wink:

o
oldforumuser 03.03.06. 14:29

..Un draudzenēm darbā...-ja vien tās ir īstas draudzenes, tad priecāsies par Tevi, tavu puķi, kaut arī apvītušu, pat ja tā...:)))- ar vai bez saderināšanās gredzena:)) bet ja tikai tādas ...līdzjutējas tās tavas draudzenes.....tad..nestāsti vispār neko..viņām tāpat skaudīs un ..;)))

o
oldforumuser 03.03.06. 14:26

njā...Stulbi..:// Izsaku līdzjūtību;/ Bet nu, ko var padarīt, ko, ka mums dāmītēm tās sirdis romantiskākas kā mūsu mīļotajiem:)?;) ...? :) Katrā gadījumā, es ieteiktu situāciju nesarežģīt, un mēģināt priecāties par saturu, nevis par formu...:))) (Ja vien protams, vēlies būt kopā ar šo savu vīrieti- ceru, ka jā:)?)
Nu, centies nesakoncentrēties uz to, kā tas notika, bet, ka tas vispār notika.! Varbūt Tavam vīrietim nebija finanses, varbūt zieds viņam likās īpašāk, varbūt viņš nepievērsa tam tik lielu uzmanību, kā pašam faktam, ka viņš vēlas bildīnāt..var jau vienkārši arī tāpat..izkāpt no vannas, un kad dvielī ietinusies, sausini matus, viņš Tevi satver savās rokās un pajautā..Vai būsi mana?:)))) nepārdzīvo, ir forši, ka Tevi bildināja, un negruzies par niekiem!!:)))

o
oldforumuser 28.02.06. 13:53

varbuut der iemineeties, ka tev jaunu LJOTI patiik taa pukje, bet grdzentinsh tomeer buutu paliekoshs vinja NEIZSMELJAMAAS miilas apliecinaajums :wink:

o
oldforumuser 27.02.06. 21:28

Varbūt tas puisis no VISAS sirds to puķi ar visu podu dāvāja. Pieņem kā ir. Man jau pašai arī labāk būtu paticis saderināšanās gredzentiņš. Mēģini atrast skaistumu arī tai puķē. Galvenais lai esat laimīgi un ne puķe ne gredzens nespēj sabojāt tās labās attiecības kādas jums ir, jo jūs tačuu domājat par KĀZĀM!