FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Sirds izkratīšanas kambarīt's

attiecības...

o
oldforumuser 08.03.06. 09:43

Totāla raksturu nesaderība - cik ilgi tādas attiecības var turpināties?
...zinu, ka mīlu, zinu, ka esam pilnīgi atšķirīgi cilvēki, tāpēc nav ne jausmas, kā dzīvosim kopā.

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
o
oldforumuser 09.03.06. 21:11

Ko nozīmē tavā izpratnē raksturu nesaderība? Katram savs temperamants? Tas jau nav tas ļaunākais, pat labi- viens otru papildina un bagātinās.
Un ko nozīmē atšķirīgi cilvēki? Ne vienmēr līdzīgie arī var labi sadzīvot. Grūti saprast no tava teksta, kur ir tā sāpe, bet varbūt nav nemaz tik bēdīgi. :)

o
oldforumuser 22.05.06. 14:00

Nu man ar manu topošo vīru ar ir dažādas dzīves uztveres un savādāki raxturi.Viņš kluss es ta ka vētra pa dzīvi brāžos.Reizēm man rodas jautājums kā spēsim sadzīvot,bet tas parasti rodas konflikta situācijās.Būs jau labi :)

o
oldforumuser 26.05.06. 07:13

100 reizu dzirdēts, ka pretpoli savelkas. jo atšķirīgāki cilvēki, jo vieglāk esot sadzīvot.

o
oldforumuser 14.07.06. 14:37

Atšķirīgi cilvēki viens otru papildina. Ko tad Tu darītu ar savu kopiju :lol:

o
oldforumuser 17.10.06. 09:52

man un ieprieksheejam draugam arii bija stipri preteeji raksturi. es arii sevi mierinaaju ar to, ka pretpoli pievelkas, ka viens otru papildinaam utt... taapeec visus striidus tulkoju ar muusu preteejiem raksturiem. bet ar tagadeejo draugu ir pavisam citaadi - mees esam TIK loti liidziigi, ka.. nav striidu, mums nav ko daliit. mees tieshaam esam saderiigs paaris, jo raksturi sakriit nevis saduras. es nepiekriitu tam, ka preteeji raksturi ir attieciibas stiprinoshs faktors. :?

o
oldforumuser 19.10.06. 21:11

un tu skaidri zini,ka attiecibas ar ieprieksejo izjuka raxturu preteejuma deelj?

un ar sjo jau arii vel visu muuzu neesi nodziivojusi..

manuprat atbilde ir Milestibaa

o
oldforumuser 02.01.07. 15:15

Man ar manu topošo vīriņu arī ir dažādas dzīves uztveres un mēs dažādi interpretējam notikumus un faktus. Tāpēc mājās politika un vēsture ir TABU tēmas, jo to dēļ parasti izceļas asas diskusijas :lol: Bet tas nav trakākais. Biš mani tracina viņa uzskati par sievietes lomu ģimenē... Viņš gribētu, lai sēžu mājās. Uzskata, ka viņam jānes mājās nauda un man tā ir jātērē, nevis pašai jāstrādā... :roll: Tam savukārt nepiekrītu es! Arī es esmu joņotāja un nevaru nosēdēt mājās, gribas skriet un darboties... :)

o
oldforumuser 02.01.07. 15:17

Galvenais! :lol: Viņš tomēr prot respektēt mans vēlmes un vajadzības un manu neatkarīgo raksturu un savas ilgas par sievu=mājās sēdētāju man neuzspiež! Ir tikai teicis, ka tā būtu vispareizāk! :)