Kāzu plānošana
Sirds izkratīšanas kambarīt's
Vai esmu pieņēmusi pareizo lēmumu?
Sveiki..es velejos jums meitenes pastastiit ka es jutos.Es apprecejos,bet vairak jau neesu kopa ar viru,nedzivojam kopa.Es jau uzzinaju par notaru kad var ierasties pasrakstit papirus un pec 30 dienam lauliba ir skirta.Velejos uzzinat ka lai es to savam viram pastastu kad ta esu nolemusi,it ipasi ja vinam ir proeblemas ar sirdi tagad..Ko man darit?Bet zinu viena kad nepaliksu tiaki tadel kopa,jo vina nemilu un vispar ja godigii es par vinu nedomaju,..stradaju dzivoju paslaik viena un esu laimiga.Es velos nokartot skirsanos pec iespejas atrak..
viniigi jautaajums kapeec tu preceejies? ja tagad saprati ka neveelies buut kopaa ar viiru ?
cik ilgi jums atttieciibas bija pirms tam jeb dziivojat nedziivojat kopaa?
Jocīgi - nedzīvojiet kopā, bet nevarat izrunāt šķiršanās jautājumu? Viņš domā, ka nāksi atpakaļ? Tad jājautā, kā vispār nokārtojāt šo nedzīvošanu kopā - vienkārši sakravāji koferi un aizgāji? Cilvēki - attiecības parasti kārto RUNĀJOT!
Piedod par tiešumu, bet, kādu atbildi Tu ceri iegūt šajā saitā? Šeit pulcējas topošās līgaviņas, nevis šķirtenes.
Šis jau ir 2. šāda veida tevis atvērtais temats nedēļas laikā... Vienīgais, ko varu ieteikt, jums noteikti jāizrunājas... Nesasteidz visu, ka vēlāk nav jānožēlo!
http://www.precos.lv/forum/?bid=451298&pid=5010318
Pie notāra Jūs varēsiet širties TIKAI, ja vīrs tam piekritīs, ja viņš nepiekritīs = ar notāra palīdzību jūs nevarēsiet izšķirties. Jo notārs ved BEZSTRĪDUS laulības šķiršanu. Pat mazākais strīds, ja notāram tā liksies, novedīs pie tiesas!!
Tā ka labāk visu izrunājat ...
Ingucis85, nu es arī esmu šķirtene un ko man tagad ar to darīt? :) Protams, ar to atšķirību, ka turpinu šeit būt nu jau kā līgava, bet tas tā... :)
Par tēmu - kā jau Meldrinja minēja - pie notāra laulību var šķirt, ja abi tam piekrīt un nav strīda (šim mērķim jādodas pie notāra un jāaizpilda iesniegums, ko paraksta notāra klātbūtnē). Tad tiek dots viens mēnesis laika un, ja kaut viens no jums šī mēneša laikā aizies pie notāra iesniegumu atsaukt, šķiršanās process tiks pārtraukts un tālāk jau atliks tikai tiesa...
Pie tam - tu raksti tikai, ka nedzīvojat kopā, bet varbūt tomēr jūsu problēma ir labojama bez šķiršanās? Jautājums ir - vai jums ir vēlme šīs attiecības atjaunot? Kas ir tas iemesls, kādēļ tik īsu laiku pēc kāzām esi jau atstājusi savu vīru bez sievas. Sānsoļi, rozā brilles, laulības kā darījums?