FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Sirds izkratīšanas kambarīt's

art mode

V
VanillaSky 01.07.14. 16:32 | Kāzu datums: 12.09.2014

Sveikas! Nezinu vai rakstīšu pareizakā sadaļā, bet gribās padalīties kā man gāja kāzu kleitas iegādē salonā Art mode! Šo salonu izvēlējos, jo tas piedāvā opciju šūt kleitu tā, kā es gribu. Izvēlējos , uzšuva...kleita bija gatava jau februārī, bet kāzas ir septembrī, tāpēc maija sākumā tlgāju uz salonupasūtīt plīvuru, somu un saīsināt kleitas garumu. Šuvējas teica, ka bez problēmām 1-2 nedēļu laikā visu izdarīs...rezultātā laiks tika atlikts, pēdējais termiņš bija pēc Jāņiem viss būs gatvs, rezultātā ir jau nedēļa pelēc jāņiem šīs sakot, ka vajag vēl laiku!!! Teicu, ka man vajag nākamajā dienā, bet vakarā..ok, itkā ir gatavs var braukt pakaļ. Zvanu ap 12 ., jo ja jau gatavs tad jebkurā laikā var atbrauukt pakaļ, no pielaikošanas atteicos, jo gan jau cilvēki būs un ja jau viss izdarīts, tad ticu, ka viss ir ok uz ko saņēmu rupju atbildi-mums uz jums nav laika!!! Prasījupar izmaksām..atbildē saņēmu nezinu! Kā var nezināt, jja strādā salonā un cik saprotu viņa pati tur ir galvenā...neiesaku šo salonu!! Sākumā biju apmierināta, bet ja sāk atlikt termiņus un 1,5 mēn laikā nevar izpildīt ko uzņēmušās..nu tad sorry!!! Izkratiju sirsniņu, xerams citām šāda pieredze nav un nebūs. Lai jauka diena

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
z
zakjkakis 01.07.14. 20:33 | Kāzu datums: 21.06.2014

Izteikšu viedokli no savas pieredzes-DRAUSMĢS SALONS! Meklējot kāzu kleitu, vispirms šeit pat precos.lv izskatīju katalogus, cenas un kleitu asortimentu. Manām prasībām atbilstošākais likās šis salons, jo 1) bija skaistas (tā likās bildēs...) mežģīņu kleitas 2) lēta cena 3) piedāvāja nomu. Tad nu kopā ar labāko draudzeni devāmies taisnā ceļā uz šo salonu. Tajā dienā gāza nenormāls lietus, bijām nedaudz izmirkušas, ģērbtas kā parasti, džinsas/topiņš/man vasaras harēma stila bikses ērtai un ātrai laikošanai.
Ienākot salonā, mums lika uzgaidīt. Tas bija pirmais salons, kuru apmēklējām, nebija ar ko salīdzināt, bet vēlāk izrādījās, ka īsts ūķis, salīdzinot ar citiem :( Veikala darbiniece piegāja pie mums un uzreiz sāka aprunāt iepriekšējo līgavu. Mums neinteresēja viņas pretenzijas, bet nepatika tā attieksme pret klienti un aprunāšana :( Tad es parādīju izdrukātu lapiņu, kādu kleitu vēlos pielaikot un ka vēlos to iznomāt. Darbiniece iedeva pielaikot kleitu, kas man likās ok (kā jau pirmā mūžā uzģērbtā KĀZU kleita), tomēr apskatoties cītīgāk, ne man, ne draudzenei nelikās nekas wow. Mežģīnes izskatījās lētas, tādēļ arī tāda cena. Darbiniece uzstāja, ka kleitu JĀPĒRK, jo tas man būs izdevīgāk utt. Kad pajautāju, vai ir vēl līdzīgas kleitas, jo precos.lv kataloģā bija daudz šāda tipa kleitu, man pateica, ka, jā, šī ar salauzto rāvējslēdzēju :(( WTF?! Man jāpērk jau brāķēta kleita? Nu ok, piemērīju, bet nē, galīgi garām. Tā arī nesapratu, vai kleita tika saplēsta laikojot vai iznomājot. Kad prasīju, vai tas ir viss, kas salonā pieejams, sekoja darbinieces pērle - NEKO CITU JŪS NEVARĒSIET ATĻAUTIES!!! Šī teica, ka nav ko mērīt, tāpat jau nepirksi. Man mute palika vaļā. Beigās atnesa piemērīt tomēr vienu super kuplu kleitu, kas bija skaista (man patika tieši korsetes daļa un man perfekti piegulēja), bet šāda tipa kleitu es nekad negribēju, gribēju tieši nāriņu, turklāt tā arī pārsniedza paredzēto budžetu. Aizgāju no šī salona kā ar kakām aplieta. Nu tāda attieksme gāž gar zemi. Izstaigāju daudzus Avota ielas salonus, bet tieši šo neieteiktu nevienai!! Man vislabāk patika kleitas, pats salons un darbinieku attieksme salonos Abi Divi un Bertini. Tie bija super!

V
VanillaSky 02.07.14. 23:56 | Kāzu datums: 12.09.2014

Viss beidzot ir gatavs, dusmās sagrābu visu, ko pasūtīju...un tik mājās pamanīju, ka plīvuram klāt nav pielikta tā ķemmīte, ar kuru sprauž pie matiem!!!! Un vienā vietā robaini apgriezts un par šito noplēsa 60€..reāli ne par ko..tas materiāls ar nav dārgs!!! FUJ ART MODE!!! CERU, KA KLIENTU TUR BŪS ARVIEN MAZĀK UN MAZĀK!! Ja jau tāda cena, tad vismaz kvalitatīvi jātaisa:(((

bonijaunklaids 03.07.14. 09:13 | Kāzu datums: 03.08.2013

Lai gan man bija cits "salons" (ja viņu vispār tā var dēvēt)... bet vai kā Tevi saprotu... bez maz vai copy paste situācija... :(
Bet par to plīvuru nepārdzīvo...pinteresējies pie savas meitarītes,kas veidos frizūru-varbūt tā pat ir labāk (bez ķemmes). kad es sūtīju plīvuru-iepriekš painteresējos-un meistraīte teica,ka bez ķemmes-jo vieglāk varēs iestrādāt frizūrā un labāk turēsies kā ar ķemmi... bet, protams, ir nozīme-kādu frizūru esi izvēlējusies.

kāzu saloniem klibo spēja samenudžet savu laiku...sagrābjas pasūtījumus..un gan jau paspēs... bet beigās baigie brāķi...a līgavai vairs nav kur sprukt...
Man bija "Amēlija"- jo tur bija kleita,kas man patika (un protams-fantastiski izskatījās)+ viņi šuj uz vietas...kas ņemot vērā manu augumu-bija diktam svarīgi...bet kvalitāte, izpildes laiks,un komunikācija..bija jo tālāk, jo trakāk...ļoti bezkaunīga un pavirša... ( ne tā,kā kad vajadzēja līgumu ar mani janvārī noslēgt!!!)
vēl tagad atceros,kad ierados uz pirmo mērīšanu kleitai,kad "meistare" nošausminājās...cik man kuplas krūtis-jo bija skaidrs,ka korsete man nederēs..tas nozīmēja,ka mērus,kurus viņa bija man noņēmusi-viņa nebija ņēmusi vērā..taisījusi standartu!!! A-tas bija iemesls kādēļ šuju kleitu- lai būtu manām auguma īpatnībām...un vēlāk bija daudzum daudz peripētiju..gan ar kleitas audumu,ko viņias bij nomainījušas..un mēģināja man iestāstīt-ka man rādās ,ka viņš ir citā tonī (kleita 2 kārtās bija pamat audums un mežģīne-vienā krāsā) ( koši baltu no krēmkrāsas atškiru), apakšsvārkus,kurus man sabojāja...un vēl galu galu galē ne uz mani šutus atdeva...nu...jā..
tagad jau viss principā vienaldzīgs...vairāk rakstu-lai vēl kāda neieķēpātos...tas nav tas,kas vajadzīgs pirms kāzām.
Kāzās jau neviens neko no šā nemanīja..jo pati biju aplabojusi un apgreidojusi visu,kas nebija izdarīts... bet gatavošanās posmsu tas pamatīgi pabojāja....

V
VanillaSky 03.07.14. 13:59 | Kāzu datums: 12.09.2014

Njā..tāda sajūta, it kā tas viss ir par baltu velti...un izmaksas ir dārgas. Žēl, ka tik skaista notikuma ietvaros ir jābojā nervi par pašu naudu...