Kāzu plānošana
Sirds izkratīšanas kambarīt's
Varbūt tomēr neprecēties?!
Sveikas!
Nezinu, kas man uzncis un kas ar mani notiek! Vakar kamer visi gulej 2 stundas noraudaju klusiba! Varbut nemaz nevjag preceties?????
Daudz kas jau ir kzam psutits, sapirkts! Bet mac subas vai es esmu ta ista???
Loti loti loti milu savu otrp pusiti. Esam kopa 4 gadus. Esmu bijusi precejusies. No pirmas laulibas man 3 berni.
Mans tagdejais ligavainis ir pienemsi mani un manus 3 bernus!!
Tagad saku domat vai vins nav pelnijis ko daudfz labaku par mani????!!!
Vins ne reizi nav bijis precejies. Vins teica, ka precesies tikai 1x un uz muzu....
Es vinu parak milu . gribu laoi viss vinam butu labi!
Bildinajumu jau sen gaidiju. Kad sagidiju biju stava sajusma! Un tagad kad jau par kazam tiek netikai runats bet ari gatavots, saku saubities!!!!
Gluzi ka berns, kursh dabujis karoto mantu, kad vinam vina ir, vairak nevajag!
Es tiesam gribu lai mans milotais butu laimigs, no viss sirds, bail, ka pec kazam var daudzkas mainities ( taa tauta saka )
Jutos ka tada egoiste!!!!
Vienkarsi gribeju sirsninju izkratit.!
Kas tie par murgiem? Pilnmēness? Gribu precēties, bet negribu. Gribu lai viņš ir laimīgs, bet negribu. Ko nozīmē teksts "viņš ir pelnījis labāku". Kas par paškritiku? Moška viņš pats labāk zinās, ko ir pelnījis. Kas var mainīties pēc kāzām? Četrus gadus jau kopā dzīvojiet. Tā arī turpiniet.
Laikam stresiņš uznācis.
Ja jau mīli viņu un viņš mīl Tevi un Tavas bērnus, tad kāpēc tagad ņemt un pēkšņi neprecēties, ka viņš to vēlas.
Ja Tu nebūtu pietiekami laba priekš viņa, tad viņš nemaz nebūtu kopā ar Tevi.
Priecājies par dzīvi un izbaudi, ka Tev blakus ir mīlošs vīrietis! :)
Jaa meitenes, saprotu to visu :) nu jaa laikam stressins uznacis no visas planosanas....
4 gadus esot kopā visa sadzīve jau ir iepazīta, jūs jau esat kopā kā ģimene, kā nez tas viss tā pēķšņi pēc kāzām mainās-zupu vārīsi citādāk vai grīdas citādak jāslauka? Protams, ir cilvēki, kam laulību neizdodas saglabāt, bet tajā ir stulbi vainot pašu laulības faktu. Sajūtu ziņā tas, kas mainās, mainās tikai uz to labo pusi, ja precaties jūtu vadīti! Tas taču ir super, ka viņš grib tikai vienreiz un uz mūžu un sev blakus ir izvēlējies tieši tevi. Nav tev jānes nekādi upuri, apmēram no sērijas ''ja mīli, tad palaid'', tev tik vien kā jāmīl un jāļaujas būt mīlētai. Vienīgais, kas ir jāpalaiž vaļā, ir savi mazvērtības kompleksi!
Paldies manas milaas :) man to ari vajadzeja dzirdet, ehh :) atkal jutos satva sajusma :)
Ja mīli un uzskati, ka Tavs mīļotais pelnījis tikai pašu labāko, tad preci nost un esi tā labākā viņam...Nevajag sevi novērtēt par zemu - varbūt viņam ar šāda doma iezogās, ka Tu viņam esi pārāk laba;))