Kāzu plānošana
Sirds izkratīšanas kambarīt's
Sos! Mamma saderinās pirms mums!
Ar draugu esam kopā nu jau vairākus gadus un jau kādu laiku runājam par kāzām. Šogad jau tā kā nolēmām, ka vienā vai citā veidā (ar balli vai bez) nākamgad mīsim gredzenus. Saderināšanās gredzenu skatījāmies un ir jau noskatīta vieta, bet, protams neko nevienam neesam teikuši par saviem plāniem. Un tā nu pagājušonedēļ saņēmām ziņu, ka drauga mammu bildinājis viņas vīrietis, ar kuru viņa kopā ir aptuveni gadu. Kas protams ir skaisti, taču viņa pati nav šķirta no bijušā vīra - mana drauga tēta. Līdz ar to ar kāzām nemaz nesteidzas. Tad nu mēs paliekam tādā situācijā - kaut kā nesmuki tagad paziņot, ka - hei, mēs arī! Un vai mums tagad būtu jāgaida, kad viņi apprecēsies? Galīgi nesaprotu un kaut kā stulbi :( Negribaa arī viņiem bojāt prieku, bet cik tad vēl gaidīsim... Iesakiet, kā rīkoties, lūdzu!
Kāpēc nesmuki paziņot? Muļķības! Tieši otrādi - milzīgs prieks, ka "mēs arī" !!!!! Vienīgais kāzu svinības gan vajadzētu atsevišķi.
Es noteikti pateiktu prieka vēsti.
Neko stulbu situācijā nesaskatu, paziņojot, ka arī jūs gatavojaties precēties. Lai nu kas, bet mamma jau nu gan priecāsies.
Manuprāt, ļoti muļķīgs un pilnīgi nevajadzīgs cepiens no sērijas "pati izdomāja, pati apvainojās". Ja jūs nevienam neesat teikuši par saviem plāniem saderināties (cik noprotu, neesi vel oficiāli bildināta, tātad - kāzas arī vēl ir salīdzinoši neprognozējamā nākotnē), neviens nav piešķīris jums tādu privilēģiju būt pirmajiem vai vienīgajiem šajā gadā vai tuvākajā piecgadē paziņot par tuvojošos notikumu - kāzām. Tieši otrādi - vajadzētu priecāties, ka drauga mammai tāds pacilājošs notikums.
Un neredzu problēmu tagad un tieši tagad paziņot - hei, mēs arī! Tieši otrādi - vasaras noslēgums uz pacilājošas nots! :) Take it esay and enjoy love!
Es arī domāju, ka tur nekā stulba nav, domāju drauga mamma ļoti par jums priecāsies :)
Noellei vienkārši superīgs komentārs!
Nu klukstītes jūs, ka tik knābāt un kladzināt :)) Neviena sakarīga padoma par to, kā pieņemts vai nē, toties paštaisnu spriedumu - lūdzu :D Bet man pa to laiku gredzens nu ir pirkstā un plānojamies uz 2016. jūliju. It kā jau nav pieklājīgi, bet mamma savu datumu tā arī nav pateikusi, toties mums ir jau datums :))
Pati tu klukste! Kurš tev te kaut ko sliktu ir pateicis? Nebija nevienas, kas piekristu tavām iedomām, cik tas ir nepieklājīgi, nepieņemami utt.? Jā, diemžēl visas uzskata, ka tas ir normāli un iedrošina, ka vajag paziņot par savu lēmumu! Piedod, ja gaidīji citu atbildi.
Nav nekādu "tā pieņemts". Jūsu lēmumam nav pilnīgi nekāda sakara ar to, ko ir izvēlējušies citi.
Konstance pareizi pateica- "pati tu klukste" un nav nekādu "tā pieņemts". Iemācies priecāties par citu laimi, tad citi priecāsies par tavējo.
Meitenes pareizi saka, ka Jūsu lēmumam par kāzām nekādā gadījumā nav jābūt saistītam ar mammas - tie ir divi dažādi notikumi, jo, kā noprotu, kopā kāzas svinēt negribēsiet :))
Tad nu visprātīgākais ir pēc iespējas ātrāk vismaz drauga mammu noinformēt par Jūsu kāzu datumu, ar lūgumu, lai viņa savas kāzas ieplāno ar kādu nedēļu atstarpi ar motivāciju - lai gan jūs pagūstat sagatavoties uz viņas kāzām, gan viņa uz jūsu! :) Vismaz es tā darītu. Un visi laimīgi! Jo stipri šaubos, vai tad, ja būsiet tagad noinformējuši viņu par savu datumu, drauga mamma speciāli izvēlēsies to pašu...